Mata napisał(a):
Oglądałem to auto na żywo i nie wiem czy bym się zdecydował zapłacić za nie cenę wywoławczą… Mam wrażenie, że obojętnie ile w to auto byś nie wsadził (a nie będzie to kilka tylko kilkanaście / kilkadziesiąt tysięcy) to tak czy tak go nie odgruzujesz
To jest oczywiście moja subiektywna opinia ale u mnie wszystko musi być jak z fabryki
W tych rocznikach po prostu kompletnie nie kalkuluje się kupować aut do odbudowy…
ps. A kwestia podpicowywanych zdjęć i opisywanie aut jako super stan przez dom aukcyjny - no comments…
Obecne auto Andruszki i to oferował mi latem właściciel(Darek), ale chciał za nie 100tys. a ja chciałem Coupe, nie US i nie ten stan. W ogóle zbieżność nazwisk, myślałem Mata, że to ktoś od Ciebie z rodziny sprzedaje, zapytałem się o to sprzedającego, ale nie dostałem odpowiedzi. Kolega właściciela tego białego ma mieć na sprzedaż Turbo 89, 340KM, ale nie interesowało mnie, więc się nic o nie nie pytałem. Gdyby ktoś był zainteresowany, podpytam, albo przekażę kontakt.
Jeżeli chcesz S2 w dobrej cenie i stanie, to jest jedna opcja, ale wymaga cierpliwości, bo trzeba je złożyć. W razie czego PW.