Witam . Wie ktoś może gdzie mogę dokonać diagnostyki skrzyni PDK w Caymanie 981 na terenie Poznania,Torunia,Trojmiasta ? Z ewentualna wymiana oleju w skrzyni ?
Dzięki . Będę się kontaktował . Ktoś już tam był i może polecić ten serwis ?Chodzi mi o wymianę oleju w PDK bo z tego co wiem potrzeba większej wiedzy i umiejętności żeby się za to zabrać .
U mnie w 997.2 turbo robili Jestem zadowolony Jeszcze jest teo Motors Teodor myszkowski lokalizacja 1000m od bońkowski robi skrzynie i trochę jeździ napewno też ma wiedzę
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5187 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
Przy wymianie oleju z pdk w 911/Caymanie/Boxsterze potrzebna jest opcja w komputerze która odblokowuje jeden z zaworów w skrzyni. No i obserwowanie temperatury.
Jestem świeżo po diagnostyce PDK . Na komputerze nic nie wykazało w silniku ani w samej skrzyni . Może po prostu jestem trochę przewraliwiony na tym punkcie ? Czasami jak odpuszczę gaz poczym go dodam słuchać takie załączenie . To normalne ?