Witam serdecznie.
Nazywam się Rafał, mieszkam w Warszawie.
Od dłuższego czasu przyglądałem się Waszemu forum (pierwszy raz zajżałem tu prawie rok temu), w końcu dziś postanowiłem się zarejestrować.
We wrześniu 2011 wreszcie spełniłem moje kolejne marzenie samochodowe i kupiłem moje pierwsze Porsche - mam Boxstera S !
Szukałem go dość długo, nie było łatwo, ale w końcu się udało !
Okoliczności w jakich kupiłem ten samochód są dość niecodzienne. To dłuższa historia, może będzie okazja, żeby ją opowiedzieć w trakcie jakiegoś spotkania na żywo.
Sam jestem ciekaw jak to się wszystko poukłada i rozwinie ? Jak będzie rozkwitała nasza miłość - moja i Porsche ?
Czy poprzestane na Boxsterze, który bardzo mi się podoba ?
Jedno jest pewne, od bardzo dawna jestem nieuleczalnie chory na chorobę zwaną motoryzacja, ogólnie kocham fureczki (nie tylko Porsche). Mam jeszcze jedno cacko, moją wielką miłość, tak więc garaż w moim sercu mieści przynajmniej dwa samochody
Jestem pewny, że spotkam tu fajnych ludzi ! Sam chętnie służę swoją pomocą i wsparciem w miarę moich możliwości
Działam dość mocno w jeszcze jednym klubie i na innym forum. Od kilkunastu lat organizuje zloty. Może także tu się do czegoś przydam
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,
Rafał