Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13.02.2008, 23:42 

trudno Ci będzie dobre 964 kupić w tej kasie, trzymaj kontakt z ?Komanczem.

Tytuł:
PostNapisane: 13.02.2008, 23:51 

Nr klubowicza: 164
Czasami warto trochę poczekać, poszperać, pogrymasić i znaleźć w końcu tą wymarzoną... furę! Jednak z doświadczenia wiem, że jednak lepiej nieco dopłacić do dobrego auta niż ciągle się martwić że coś się spieprzy.
Na bulwarze to już krytyczna sytuacja ale jak będziesz (nieraz) chciał ostrzej pojechać to będziesz się po prostu bał - a to już dramat.

A potem lans na całego!!!! 8)
No i sport :D

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 13.02.2008, 23:56 

Jasmin napisał(a):
Czasami warto trochę poczekać, poszperać, pogrymasić i znaleźć w końcu tą wymarzoną... furę! Jednak z doświadczenia wiem, że jednak lepiej nieco dopłacić do dobrego auta niż ciągle się martwić że coś się spieprzy.
Na bulwarze to już krytyczna sytuacja ale jak będziesz (nieraz) chciał ostrzej pojechać to będziesz się po prostu bał - a to już dramat.

A potem lans na całego!!!! 8)
No i sport :D

No czekam i szukam, licze na jakas okazje ... moze ze stanow

Tytuł:
PostNapisane: 13.02.2008, 23:59 

nie ma okazji, za wszystko co dobre trzeba zapłacić, zawsze tak było i tak będzie.

jak coś jaest dobre to kosztuje,
8) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14.02.2008, 0:08 

Zibi napisał(a):
nie ma okazji, za wszystko co dobre trzeba zapłacić, zawsze tak było i tak będzie.

8) 8)

popatrz na ceny w stanach i porownaj je z cenami w europie to zrozumiesz o co mnie chodzi

Tytuł:
PostNapisane: 14.02.2008, 0:16 

Wita jna forum,

powodzenia w poszukiwaniach, ale Yellow od Davida jest .. hm..super fajny... conajmniej...:)
Bierz go i zapraszamy na imrezy!!!!

Chcę zobaczyć to auto w ruchu!!!!

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 14.02.2008, 0:22 

Nr klubowicza: 164
dodo napisał(a):
Zibi napisał(a):

8) 8)

popatrz na ceny w stanach i porownaj je z cenami w europie to zrozumiesz o co mnie chodzi

Trochę racji masz. Niski kurs $, niskie ceny. Warto, o ile jest to auto nieco droższe i co najważniejsze - jeśli kupisz z pewnego źródła. Nie daj się złapać na super okazję - takich naprawdę nie ma. Często ceny na auta w stanach podawane u nas to cena na aukcji, niezawierająca opłat dodatkowych kosztów etc. Nie wiesz też naprawdę jaka jest historia auta.
Jest takie narzędzie w internecie, które pozwala ci poznać historię auta jeśli znasz jego numer VIN. Przyjrzyj się temu dokładnie i zanim podejmiesz wiążące decyzje.

Po uwzględnieniu wszystkich za i przeciw - kupiłem auto u dealera w Polsce... Teraz mam bliskich znajomych w USa więc pewnie coś by dla mnie mogli zrobić, ale gdyby babcia miała wąsy....
Drożej na pewno.
Ale lans bez przeszkód. :D

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 14.02.2008, 0:31 

Jasmin napisał(a):
dodo napisał(a):
Zibi napisał(a):

8) 8)

Trochę racji masz. Niski kurs $, niskie ceny. Warto, o ile jest to auto nieco droższe i co najważniejsze - jeśli kupisz z pewnego źródła. Nie daj się złapać na super okazję - takich naprawdę nie ma. Często ceny na auta w stanach podawane u nas to cena na aukcji, niezawierająca opłat dodatkowych kosztów etc. Nie wiesz też naprawdę jaka jest historia auta.
Jest takie narzędzie w internecie, które pozwala ci poznać historię auta jeśli znasz jego numer VIN. Przyjrzyj się temu dokładnie i zanim podejmiesz wiążące decyzje.

Po uwzględnieniu wszystkich za i przeciw - kupiłem auto u dealera w Polsce... Teraz mam bliskich znajomych w USa więc pewnie coś by dla mnie mogli zrobić, ale gdyby babcia miała wąsy....
Drożej na pewno.
Ale lans bez przeszkód. :D

lans i rock'n'rol :twisted: l

szukam dalej

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]