Na wirusa zwanego Porsche zachorowałem wcześnie, bo w wieku 10 lat. Zaczęło się od zbierania plakatów, wyczekiwania na kolejne wydania Auto Świata i wałkowania na okrągło filmów w których Porsche odgrywało chociażby drugoplanową rolę. Już od tamtego czasu darzyłem 911 niezwykłym sentymentem, była to jednak miłość platoniczna. Wchodząc w dorosłe życie coraz bardziej zdawałem sobie sprawę że posiadanie samochodu marzeń jest poza zakresem moich możliwości, ale to tylko dodatkowo motywowało mnie do ciężkiej pracy i poniekąd do budowania kariery zawodowej. Mimo kilku wcześniejszych podejść (zawsze tłumaczyłem sobie że to jeszcze nie jest ten czas), pierwszą 911 zakupiłem dopiero 2 lata temu i od tamtego czasu całkowicie przepadłem. Następnie pojawiła się jeszcze Panamera GTS ST, a w tym momencie rozglądam się za przedmiotem moich westchnień z dzieciństwa czyli 993. Nawet nie macie pojęcia jaki jestem szczęśliwy mogąc zrealizować swoje dziecięce marzenia :) A znając siebie, na tym prawdopodobnie się nie skończy, ponieważ już teraz chodzi mi jeszcze po głowie projekt na bazie 964. Jak widzicie, zanosi się na to że zostanę tu dłużej, postanowiłem się więc w końcu przywitać. Cześć, mam na imię Mateusz.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Nr klubowicza: 376
Czerwony najszybszy Realizacja marzeń to piękne spełnienie, takiego wirusa to ja rozumiem Witaj w naszym gronie i czekam na zdjęcia tego 993, a potem 964, a potem... Bo nie od dziś wiadomo, że wirus mutuje