Dzien dobry forumowiczom,
Nazywam sie Michal, urodzilem sie w Bielsku lecz od dluzszego czasu mieszkam za granica (w kilku krajach na raz), przeprowadzam sie powoli do Polski (na zasadzie spedzania co raz dluzszego czasu w kraju, az do znalezienia miejsca zamieszkania w Warszawie w przyszlym roku). Jestem przedsiebiorca, obecnie tez koncze mojego drugiego magistra i bede mial do Was kilka pytan (cos w rodzaju "sondazu") ale o tym w odpowiedniej sekcji za niedlugo.
Co do four wheels to mialem juz pewna ilosc samochodow, anglikow (XJS, XJ40...), niemcow (ML, E38 740 M62 iii ...Garbusa 1302) ale Porsche
jeszcze nie. Teraz jezdze subaru outback i tez dojdzie od pazdziernika jakas slozbowka w dieslu (wiem malo zabawne). Outback moze ustapic tez Jaguarowi Mondeo (xtype).
Dziewczyna jezdzi Cayenne'm.
Jestem tez "spolecznosciowcem" samochodowym, i lubie sledzic spolecznosci, mozecie mnie znalezc na autogalerii czy tez na exoticcars, jestem tez moderatorem na ferrarichat. Jestem jedna z tych osob ktorej druga polowa wypomina czytanie for
Na forum myslalem zapisac sie juz od poczatku roku, nie mialem okazji, bardzo fajnie tutaj macie
pozdrawiam.