ciut tylko szkoda że jakoś godziny szczytu gosci filmujac ominąłeś bo pamietam pole jazd otoczone ludzmi i kolejki do przejazdów a tu jakos tego nie widać - ale poza tym film rewelka - warto było czekać
a znów korzystając z miejsca - że tym razem nie ma nic o dedykowanej imprezie PCP
jeżeli ktoś zainteresowany to proszę o PW to podeślę namiar jak do mnie trafić.
Cytuj:
korzystając z miejsca i okazji - w ekipie 924 mamy zwyczaj że pierwszy czwartek miesiąca się spotykamy na pogaduchy - od czasu jak dowiedzieliśmy się o akcji adama przestaliśmy spotykać się w lokalach i spotykamy się prywatnie a zaoszczedzoną w ten sposób kasę przelewamy na rehabilitację Adama.
tak się składa że teraz "pierwszy czwartek 924" jest 02.06 i odbywa się u mnie w okolicach Janek.
co więcej tym razem zabieramy Adama z ośrodka żeby do nas dołączył!
jeżeli ktoś miałby ochotę też do nas dołączyć na chwilę, przybić piątkę, pogadać będzie mi bardzo miło - zapraszam proszę o PW to podeślę dokładny namiar.
zwyczajowo od ok 18 zapraszam, planowany grill w ogródku
Ponieważ klub chyba nic nie zaplanował na dzień dziecka który jest tuż obok mam też propozycję żeby
obok puszki na rehabilitację Adama postawić też puszkę na dom dziecka - zebraną kasę przekażę zarządowi PCP do przekazania wybranej placówce.zapraszam
Wierzcie mi lub sprawdźcie sami ale najprostsza rzecz jaką możecie zrobić żeby pomóc to odwiedzić Adam-a i dać mu znać że też trzymacie kciuki za jego rehabilitację.
(a i nie przejmujcie się jeżeli nie znacie Adama czy nikogo z ekipy - to doskonała okazja się poznać - łączy nas ta sama pasja