Nr klubowicza: 078
Ponieważ zmieniła mi się koncepcja kół w moich autach sprzedam 2 komplety felg do Porsche:
- telefony 16 cali z szerokim rantem (ET23) szerokość 7 i 8 cali - oryginalnie na 1986 944 Turbo (z wielkim bólem bo to dla mnie jedne z ładniejszych felg Porsche - niestety nie pasują do S2)
- Carrera 4 (996) - 17 cali, szerokość 7 i 9 cali (na zdjęciu poniżej na mojej S2). Aktualnie są na nich Toyo R888 - ale raczej na dobicie
Komplety bez kapsli.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie propozycje cenowe na PM.
Aktualne zdjęcia mogę podesłać po weekendzie
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
moje ukochane 16tki telefony!! czemu przed świętami???? ja kasy nie mam!!!!!!!!!!!
a tak na poważnie to jeśli się uchowają do stycznia, chętnie je przygarnę.
ps> jednak koleżeństwo to koleżeństwo (pewnie świąteczne prezenty się upominają) - PK (Paweł K.) z naszego forum (kierowca 964 z szachownicą i 944s3) jakieś pół roku temu takich szukał. może jeszcze nie znalazł, zwłaszcza, że ciężko je zdobyć.
ps2> ale i tak na Twoim miejscu bym wolał poczekać troszkę i sprzedać Igorowi
Igor, powołując sie na zasadę koleżeńskości elitarnego forum Porsche, napisz proszę czy bierzesz te felgi, bo ja również jestem zainteresowany tymi telefonami (żeby potem nie było "że jeżdzę na telefonach Igora" ).
Nr klubowicza: 078
Oczywiście że miały!
Choćby w 944 turbo od 1987 do 1989 roku, także w 928.
Poszukaj na allegro - chyba są aktualnie dwa komplety dokładnie takich felg! Problem w tym że nie mają już takich pięknych rantów
Sprawdź jeszcze koniecznie jak jest z szerokością felg w 924S - nie wiem czy 8 cali wchodzi bez problemu...
Hmmm.... mam nadzieje ze nowy wlasciciel Telefonów nie pokusi sie od razu do piaskowania. Po takim piaskowaniu wypolerowanie rantów kiedyś tam w przyszłości będzie bardzo pracochłonne..... Może wartobyłoby zedrzeć trochę farby i zobaczyć czy coś się nie da znimi zrobić?