Czesc! Sprzedam dwie felgi Techart Formula 19" 8,5j ET 41. Stan jak na zdjeciach - czarne, raczej do zrobienia dla siebie w innej wersji kolorystycznej etc. Sprawdzane na maszynie - proste. Jedna ma slad po malym spawie ale nic groznego. Kompletujac dla siebie 4 sztuki (przod 8,5/tyl 10) kupilem w sumie 6 i te dwie mi leza. Mialem w planach zrobic drugi komplet dla siebie z jeszcze szerszym tylem (11j) pasujace do 911 ale nie mam kiedy sie tym zajac a szkoda zeby zajmowaly miejsce. Na znanym portalu aukcyjnym mozna dokupic dwie sztuki 19" 11j i skompletowac w bardzo dobrych pieniadzach komplet 8,5j/11j idealny do 911 takze mysle, ze gra warta swieczki jesli ktos chce miec odnowione i zrobione po swojemu za cene uzywanego kompletu (co i tak ciezko dorwac w tym rozmiarze). Cena za dwie sztuki 1200 zl. Wystawiam poki co tylko tutaj w cenie za dwie jak za jedna sztuke na allegro. Odbior osobisty w Warszawie lub w Lodzi w okreslone dni. Na ostatnim zdjeciu moja felga po zrobieniu renowacji z rantem w cnc.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.