Nie spełniam wymogów regulaminu, ale adminów proszę o wyrozumiałość i możliwość pozostawienia mojego ogłoszenia. Nie dotyczącego Porsche, ale skierowane do użytkowników. Kupię Ferrari 458 Italię. Jeżeli ktoś z was, lub waszych znajomych/partnerów biznesowych ma do sprzedania takie cudo, z fakturą, to bardzo proszę o informację. Dziękuję i pozdrawiam.
Ferrari może być na sprzedaż za 600 tys. złotych. Ale jest sprzedawane od osoby prywatnej. Warto wpomnieć też że samochód jest zarejestrowany w niemczech. Więc chcąc zarejestrować go w naszym kraju trzeba będzie zapłacić akcyzę.
Auto mojego kolegi o którym mowa nie jest nigdzie wystawione na sprzedaż. Jest to egzemplarz 2011roku z bardzo małym przebiegiem 9tys. km. Kolor czerwony. Wóz wygląda i jeździ jak nowy. Nie doszukałem się najmniejszych wad. Wnętrze wykończone czerwonymi i czarnymi skórami...