Szukam osoby która chciałaby udostępnić autko do profesjonalnej sesji z pomysłem. W zamian za zdjęcia. Moje portfolio: http://www.bienias.dphoto.com/ Jeszcze nie ma w nim motoryzacji, ale liczę że to szybko się zmieni. Ze swojej strony oferuję pełne zaangażowanie
Litości, odpuść z tym HDRem, czy jak to zwą i jest takie "modne" od 2, czy 3 lat. Niemal każde motoryzacyjne zdjęcie tak robią, bo w ten sposób z każdego paszteta da się zrobić "fajne" zdjęcie. W konsekwencji wszystkie są na jedno kopyto.
Ostatnio jak zmienił się naczelny Auto Moto, to tam też od razu się tego typu fotki pokazały.
O, widzę że wszystkie Twoje fotki się opierają na tym samym efekcie.
Nr klubowicza: 263
mi też bardzo podobają się twoje fotografie i szkoda że Warszawa tak daleko bo chętnie bym fundnął mojemu takie plakaciki
p.s.
nawet Wawa za którą nie przepadam (architektonicznie) tutaj wygląda jak NY nocą
gratulacje umiejętności
najchętniej jeszcze z jedną z tych pięknych modelek z Twoich zdjęć portretowych. Śliczne dziewczyny. Fajnie Carrerka by pewnie wygladała.
Bardzo mi się podoba zdjęcie modelki z garbuskiem.