Witam Was ponownie.
w marcu/kwietniu moi Prezesi odbierają z salonu 2 szt. Panamery Turbo S.
Jako że nowe auto, a chciałbym aby miały zadbany lakier to chciałbym aby zabezpieczyć go powłoką kwarcową. Powiedzcie mi gdzie najlepiej to zrobić? może CarSpa, może Swissvax?
Zdecydowanie polecam firmę z Macierzysza pod Warszawą MX NOWICKI.
Robili kompleksowo moją 997 po zakupie, a sezonowo dbają o F01, E60, Cayenne. Minusem jest brzydka droga dojazdowa i nie tak piękny salon jak w CarSpa, ale jakość roboty na wysokim poziomie.
Mają też bardzo fajną powłokę (nie wiem jakiej firmy), która zabezpiecza i genialnie przyciemnia lakier.
Niestety nie udzielę odpowiedzi, ponieważ mam ciut inne ceny.
Z racji współpracy naszego stowarzyszenia BMW z firmą mamy system rabatowy, a do tego jestem klientem hurtowym
Dzwońcie, piszcie, pytajcie. Możecie powiedzieć, że ja przekierowałem.
Witam Was ponownie. w marcu/kwietniu moi Prezesi odbierają z salonu 2 szt. Panamery Turbo S. Jako że nowe auto, a chciałbym aby miały zadbany lakier to chciałbym aby zabezpieczyć go powłoką kwarcową. Powiedzcie mi gdzie najlepiej to zrobić? może CarSpa, może Swissvax?