|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
vertu
|
Napisane: 20.05.2019, 15:19 |
|
|
Witam, czy ktoś z Państwa orientuje się gdzie mógłbym zregenerować w Polsce lub najchętniej w Warszawie skrzynkę rozdzielczą (transfer box) i czy w ogóle taka regeneracja ma sens czy lepiej kupić nową, aczkolwiek ASO życzy sobie aż 17 tys za skrzynkę z wymianą przy opcji że oddam swoją uszkodzoną.
|
|
Góra |
|
piterson
|
Napisane: 20.05.2019, 21:43 |
|
Nr klubowicza: 078
|
Póki co nikt chyba nie ogarnia regeneracji - owszem, pewnie ktoś się podejmie ale wysypie się szybciutko (max. przebieg po regeneracji to z tego co wiem 10 tys km).
Z drugiej strony to jednak skandal, że nie jest to systemowo ogarnięte przez Porsche - ewidentna wada fabryczna. Ciekawy jestem, ile tysięcy tych transfer box'ów zostało już wymienionych w Cayenne.
|
Góra |
|
Mart_000
|
Napisane: 24.05.2019, 22:05 |
|
|
A ja słyszałem dobre opinie o firmie z Częstochowy - xdrive-service.pl. Na allegro mają wystawione zarówno tarcze jak i łańcuchy skrzyń rozdzielczych do Cayenne. Handlują częściami, ale główne ich zajęcie to właśnie regeneracja skrzyń. Kiedyś miałem przyjemność rozmawiać z nimi, zrobili bardzo dobre wrażenie. Ja się na nic nie zdecydowałem, bo moja skrzynka póki co się trzyma. Nic mnie z nimi nie łączy, ot - zapytałeś to podaję info.
M.
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|