Polecam odwiedzić muzeum tam a nie tylko czytać Byłem w tym roku, prowadzi sam właściciel całej kolekcji wraz z synem, wystawa jest co jakis czas zmieniana, wszystkie perełki sa na chodzie. W sam raz na urozmaicenie podróży na nartki
Też polecam. Byłem dwa lata temu. Muzeum jest małe, ale urocze.
Pojechałem kawałek dalej na Grossglockner-Hochalpenstrasse, gdzie były średnie warunki pogodowe. Była mgła - przez co mogłem się skupić na drodze, nie na widokach. Na górze śnieg - w Boxsterze dach otwarty i nawiew na 28C. Za to innych aut nie było i miałem prawie całą drogę dla siebie!
Wpadły mi tylko w oko dwie literówki... zamiast " wsiąść VW Beetle" powinno być chyba "wziąć" i nazwisko Porsche jest z małej litery pod pierwszym zdjęciem zakładu.
Wpadły mi tylko w oko dwie literówki... zamiast " wsiąść VW Beetle" powinno być chyba "wziąć" i nazwisko Porsche jest z małej litery pod pierwszym zdjęciem zakładu.