Nie wiem o co chodzi ale przypuszczam, ze o klocki lub tarcze. Jesli to drugie to proponuje sprawdzic sklep naszego kolegi ' transaxle.pl '. Klocki to gdzies w inter carsie itp.
Ludzie na czym wy chcecie oszczędzać ,na hamulcach?
ja za sam płyn hamulcowy dałem 50 euro.
nigdy nie oszczędzałem na hamulcach,filtrach ,olejach
olej wymieniam co 5000km
dwa razy w roku dokładnie sprawdzam i konserwuję hamulce
i co mogę powiedzieć /OPŁACA SIĘ TO/
Pozdrawiam
Robert - wiadomo ze na hamulcach sie nie powinno oszczedzac, ale po co placic 500 zl za cos co mozna miec za 250, a nawet lepsze... Dlatego np rozne rzeczy mozna w aso kupowac, ale np nie rozumiem po co jechac tam wymieniac hamulce w starszych autach, skoro mozna miec gdzies lepiej i taniej...
naturalnie ,także się z tym zgadzam jeśli można coś dobrego kupić za niewielką kasę .
ja także zawsze szukam dobrej rzeczy a później weryfikuję gdzie można ja kupić najtaniej.
a różnice bywają ogromne /co ciekawe/
Aktualnie przymierzam się do wymiany przednich amortyzatorów i mam nie lada problem ,po numerach są to am. od 944 turbo i przedział cenowy jest ogromny .i co wybrać ?jaką firmę? zastanawiałem się nad takimi jak są zamontowane /zaks /ale są po 250 euro za szt.
gdzie bilstein można kupić za tysiaka dwie sztuki no i koni za te same pieniądze tylko że są to wkłady z instrukcją jak je zamontować w oryginalnych mcpersonach. A CO BYŚCIE MI POLECILI ?
Pozdrawiam