Jeśli ktoś zastanawiał się kiedyś jak powstał legendarny Nurburgring, lub chciałby sobie odświeżyć pamięć to zachęcam do przeczytania artykuły na ten temat. Z pewnością znajdą się członkowie forum, którzy mieli okazję zmierzyć się z trasą, dlatego będę bardzo wdzięczny za ewentualne uwagi.
Tor super ale bardzo wymagający - polecam poznanie toru na playstation itp, chociaż gry nie oddają prawdziwych nachyleń toru, które są moim zdaniem niepowtarzalne....
super atmosfera ludzie z całego świata (w jeden wieczór widziałem na parkingu pięć GT3 RS 4.0)
polecam knajpę Pistenklause z elementami rozbitych samochodów i autografami Laudy, Mansela & Co.
Nr klubowicza: 068
tą historię głównie napisało życie...
każdarozowo podchodzę do załączonego Mercedesa jak do bóstwa.. Senna... te 2.5-16 ma o ile dobrze pamiętam 1700 km przebiegu
udało mi się być tam 5 razy. Za kazdym razem w innym samochodzie i chyba przyznam że najlepiej czułem się... w przedniopędach - Clio + Morris
Tor fascynuje od początku, już po szlabanie Tiergrten odróżnia mężczyzn od dzieci. Na Hatzenbach wciąż nie potrafię przytrzymać, ale sekcję dalej otrzymałem brawa. Flugplatz na dwa razy ale Fuchsrohe to 210 a kolega Walter 250+. Pózny Bergwerk i potem pasaż... chyba najbardziej niesamowita seria zakrętów 180+... Stewart zachwyca się Karuzelą... może w F1 tak ale w psu cywilu rzeczywiście gorszy dojazd... W tym roku było Clio i ... deszcz przez dwa dni.. jak to dobrze, że na Karuzeli beton bo łapałem się na hamowaniu w głebokiej d... No i własnie w czasie deszczu miałem okazję dojechać do Gt3 RS i .. pomrygać mu światłami ... nie ma to jak cywilne opony.
Inny Tor?? Może Brands Hatch i Paddock Hill
Dzięki za fajny tekst...
może zabrakło mi Sudschleife.. ale nie sposób napisać o wszystkim
ale Tor to ludzie.. stąd akcja Save The Ring ... sprzeciw lokalnych entuzjastów przeciw totalnej komercjalizacji obiektu
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.