Witam
Wrociłem po 2 tygodniach z zagranicy i niestety dzisiaj rano moje auto odmówiło współpracy. Nie mogę go otworzyć z pilota, alarm przeszedł w stan czuwania. Przekrecenie kluczyka w zamku drzwi nie daje żadnego efektu. Auto cały czas zamkniete. Chyba wyładował sie akumulator??? Jak otworzyć samochód???
Klapa na linke. Spokojnie sprobuje jeszcze popoludniu kluczykiem. Ale o ile pamietam po przekreceniu klucza zawsze dzialal centralny a teraz niesty nie dlatego podejzewaw ,ze rozladowal się akumulator.
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
Jak pisze Dadi - poszukaj pod zderzakiem linki. Ale drzwi powinny się otworzyć kluczem. Jak akumulator był OK to się otwierały? Czy nie próbowałeś? Może jest odpięte cięgno?
Otwierałem kilka razy drzwi kluczem i wszystko dzałało. Ale wymieniałem wiosna zamki i moze tu faktycznie jest problem. Jestem juz na popołudniu umówiony z fachowcem który serwisuje mi auto.
Problem rozwiazany. Chyba jednak mam coś z zamkiem drzwi ponieważ kluczyk musi otwieerać auto przy alarmie w stanie czuwania. Był mały problem z otwarciem maski przy pomocy linki awaryjnej ponieważ wypadła z rowadnicy i najpierw tzreba było ja zlokalizować, potem do niej dotrzeć. Odłaczenie akumulatora spowodowało reset systemu i samochód mozna było normalnie otworzyć z pilota w kluczyku.