Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7.02.2020, 16:58 

Wracam z informacjami :)
ASO Połczyńska - 2500 złotych z endoskopem
https://www.facebook.com/911garagepoland/ - 400 złotych bez endoskopu, nie dogadałem się terminowo ale generalnie pozytywne wrażenia (jedynie kontakt telefoniczny dość trudny)
RS Team - 250 złotych bez endoskopu, endoskop to dodatkowe 500 złotych, bliskie terminy możliwe.

Byłem dzisiaj w RS Team w Żyrardowie i bardzo polecam. Przegląd 1,5-2h, podsumowanie wszystkich minusów auta bardzo profesjonalne i niesugerujące niczego poza przedstawianiem faktów na temat samochodu. Dzięki nim nie kupiłem samochodu, który pozornie wydawał się bardzo okej i przegląd miał być raczej formalnością, a w praktyce miał wymieniany silnik i pojedyncze sygnały o przekroczeniach obrotów kategorii VI :cry: Poza tym trochę innych mankamentów które raczej nie zaważyłyby na decyzji, ale przez silnik zrezygnowałem. Bardzo dobrze wydane 250 złotych, 987 szukam dalej.

PostNapisane: 7.02.2020, 21:12 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 667
Powodzenia

Panamera ST GTS "Żaba", 718 Cayman GTS 4.0, 911 964 Carrera
był:
718 Boxster

PostNapisane: 7.02.2020, 23:14 

Kejrol napisał(a):
....Byłem dzisiaj w RS Team w Żyrardowie i bardzo polecam.

Panowie mają też maszynę do piaskowania. W razie, jakby ktoś potrzebował :cool:

PostNapisane: 7.02.2020, 23:53 

Dzięki za relację, może też się kiedyś do nich przejadę.
A jeśli chodzi o 987, to mój cały czas dostępny, nadal nie wystawiłem ogłoszenia. Jeśli Ci się podobał, to myślę że technicznie będziesz zadowolony :lol: Swoją drogą, ja w przypadku kontroli na której by wyszło coś grubego chętnie podzieliłbym się kosztami. Dla mnie jako sprzedającego to też ważna informacja.

PostNapisane: 6.03.2020, 23:21 

Cześć,

Polecam autowaw.pl - oddałem tam parę dni temu Cayenne na wymianę kompletu olejów i rozrusznika bo słabo kręcił - wszystko jak należy. Panowie zajmują się głównie prosiakami, dziś jak odbierałem stała zgrabna panamera na robocie. Ceny bardzo "normalne" a ekipa zorientowana w sytuacji.

Jeśli ktoś - tak jak ja - ma daleko do PP a nie chce robić w reducie - można spróbować chłopaków, może "przypadną do gustu" ;)

PostNapisane: 7.03.2020, 0:19 

Zimny mam tylko nadzieje, ze nie zarejestrowałeś się na forum tylko celem kryptoreklamy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]