Załączam tabele zestawienia najlepszego czasu okrążenia każdego auta jakie wystartowało bez nazwisk bo publiczne ...
Ze swojej strony chciałbym podziękować uczestnikom za mega atmosferę po rozdaniu pucharów , choć wiem ze nie każdy potrafi się aż tak bawić , każdy z nas jest inny
Mi osobiście udało się zrobić życiowke i pobiłem swój czas na tym obiekcie z zeszłego sezonu 1:56:4 na bardzo niskie 1:55:0, czyli prawie o 1,5 sec niestety tylko na tej jednej sesji auto dysponowało pełna mocą , jeszcze nie weryfikowałem usterki (obstawiam nieszczelnosc) ale jak to ze starymi autami cirka 25 lat zawsze coś
, na początku myślałem ze spuchł od ciepła dlatego mały boost ale na drugi dzień w drodze powrotnej tez mało dmuchał więc za rok 1:54 musi być (to chyba granica możliwości jakiej kolwiek 996 na tym obiekcie) .
Na Poznaniu w lipcu oczywiście się widzimy ale na wszelki wypadek będę innym egzemplarzem .
Pobiłem tez swój rekord spalania na trasie pewnie dlatego ze tego boostu nie ma no ale i tak robi wrażenie trasa Krapkowice - Gdynia , na semislicku który ma duże opory otocznia , na autostradzie tempomat i 6 bieg bo manual cirka 120 km/h wyszło 6,3 litra i nie jest to błąd komputera bo tankując po zawodach w Krapokiwcach pod korek mam w Gdyni wciąż mam paliwo a bak 63 L chyba jest z tego co pamietam .
ad1. Merc Taxi z toru Silesia pod sam hotel Aviator niezapomniana podróż
, impreza do rana mimo zmęczenia na torze .
ad2. podziękowania dla organizatora jak zwykle Marcin dal radę .