W tamtym roku zamawiałem Gklase i mam wrażenie że ten samochód jest bardziej przypisywany niż sprzedawany.Normalnie jak Rolex.Także Panowie czekajcie spokojnie na swoje 911 bo niemcy i tak mają gorzej.
Nr klubowicza: 114
Arekk napisał(a):
W tamtym roku zamawiałem Gklase i mam wrażenie że ten samochód jest bardziej przypisywany niż sprzedawany.Normalnie jak Rolex.Także Panowie czekajcie spokojnie na swoje 911 bo niemcy i tak mają gorzej.
Niemcy mają gorzej, bo przecież przegrali w wojnę...
Nr klubowicza: 288
Arekk napisał(a):
Ogólnie jest dramat z nowymi samochodami i obojętnie czy rozmawiamy o Porsche , BMW , Mercedesie czy też Toyocie. Problemem są głównie podwykonawcy i brak podzespołów do produkcji.
ja mam mieć produkcję w lutym 2022.... granatowa, granatowy dach, z białym środkiem.... dzieciaki w fotelikach się mieszczą, będzie to idealne auto do jazdy z dziećmi do przedszkola i na treningi prawdziwe rodzinne auto
Nr klubowicza: 667
chris napisał(a):
Seb napisał(a):
chris napisał(a):
Sprawdziłem dealerów i Łódź jest the best
Co masz na myśli?
ogólne wrażenie + korzyści bardzo pozytywnie odebrałem też Kraków to nie jest tak żebym miał zastrzeżenia do innych ale .....[/quote]Zawsze jest jakieś ale