Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 15.05.2020, 16:38 

Cześć,

poszukuję najlepiej caymana 987 i najlepiej S. Ale wszystkie 987 wezmę pod uwagę więc i boxster i cayman ale raczej przed liftem. Jedynym moim wymaganiem koniecznym jest manual. W razie czego jestem z Warszawy :)

PostNapisane: 16.05.2020, 11:39 

Ten wygląda dobrze i ma świetną cenę, ja bym mu się bliżej przyjrzal na Twoim miejscu
https://www.otomoto.pl/oferta/porsche-b ... CSTzU.html

Pzdr.

PostNapisane: 16.05.2020, 11:54 

Widziałem byłem oglądałem. Na fotkach wygląda super, niestety gruz jakich mało. Poobijany pordzewiały, dymi na starcie, polowa elektryki nie działa, brakujące elementy wnętrza, dach się nie domyka. Szkoda było patrzeć bo jest świetnie wyposażony :(

PostNapisane: 16.05.2020, 14:06 

No to słabo faktycznie z tym egzemplarzem. Z tym dymieniem to po długim postoju w układzie wydechowym mogła nagromadzić się woda,i wtedy auto kopci kilka minut.Ale tylko kilka minut potem powinno być normalnie.

PostNapisane: 17.05.2020, 16:19 

A może to auto sprzedam-moje-987-t22538.html
Jeśli ci nie przeszkadza że bez S i po przekładce.

PostNapisane: 17.05.2020, 18:35 

Wygląda świetnie, mi przekładka nie przeszkadza, jedno czego się obawiam to to, że ciężej będzie takie po przekładce w przyszłości sprzedać

PostNapisane: 18.05.2020, 13:29 

Mamy Boxstera 987 S w manualu.
2005r, pakiet Sport.
Od 11 lat w naszych rękach, kupiony od klubowicza Mirka Newady na zlocie PCP w Poznaniu.
Jeśli jesteś zainteresowany to pisz lub dzwoń.

Sylwester
tel 793 317 511.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

PostNapisane: 18.05.2020, 20:50 

Jak jesteś kolego zainteresowany tym po przekładce to chętnie odpowiem na wszystkie pytania, co do sprzedaży to prawda że trudniej będzie go sprzedać ale auto jeździ rewelacyjnie, mi się bardzo ze sprzedażą nie spieszy ale jak zaproponujesz normalną cenę to go sprzedam, zapraszam też aby najpierw go obejrzeć, przejechać się i wtedy ocenić bo z samego pisania czy zdjęć to nic nie wiadomo. Auto stoi w garażu na Mokotowie. Zapraszam do niezobowiązującej przejażdźki. P.S powiem też zupełnie szczerze że mi się nigdy caymany nie podobały tylko 911 bo te auta po prostu słabo wyglądają na tych śmiesznych małych kołach, mój jak go kupowałem 3 lata temu wyglądał prawie dokładnie jak dzisiaj na tych kołach z 911 że od razu go kupiłem bo wygląda jak milion dolarów...co do silnika mam drugie bardzo bardzo mocne auto ale jak mam gdzieś jechać na szybko to zawsze biore porsche..to też coś znaczy :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]