Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24.04.2012, 18:45 

Bardzo fajna impreza. Ostatnio zakładałem temat Zdjęcia Porsche, większość spotkałem na tej imprezie w Brnie :)

http://www.klubsportovnichaut.cz/

Tytuł:
PostNapisane: 24.04.2012, 18:59 

Jako że czeski idzie mi tak sobie a stronka w tej chwili nie chcę się załadować po angielsku, może wrzucisz więcej info i przedewszystkim spostrzeżeń skoro już tam byłeś.

Wybrał by się ktoś? Bo ja chętnie, jeśli uda mi się wrócić z Chorwacji to bym tam zawitał.

Pytanie też jak wygląda uczestnictwo/czy jest szansa. Czy raczej tylko pooglądać :D

Tytuł:
PostNapisane: 24.04.2012, 19:35 

Odnośnie uczestnictwa dowiadywałem się dla znajomego. Jedno razowe wpisowe ok. 2000 zł., i poszczególne imprezy płatne ( nie znam kwot )., w tym roku się dowiem.

Odnośnie imprezy. Pełna kultura :D Ma swój niepowtarzalny klimat. Parking uczestników jest jedynie ogrodzony barierkami. Pit Stop, garaże są otwarte dla widzów. Dwa lata temu były przejażdżki odpłatne Scuderią i chyba Xbow'em. Wejściówka w sumie śmieszne pieniądze na taką impreze. 200 koron, ok. 32. zł. i 100 koron parking. Impreza dwudniowa. Co tu więcej pisać... dodam zdjęcia z dwóch lat :)

2011
https://picasaweb.google.com/1054132380 ... directlink

2010
https://picasaweb.google.com/1054132380 ... directlink

Tytuł:
PostNapisane: 24.04.2012, 20:07 

Po tych zdjęciach to ja już chyba muszę tam być :D
Wpisowe 2 000pln, ale to do klubu, pytanie czy nie zrzeszenie mogą brać udział czy nie. A jeśli tak to jaki koszt, i jak wygląda program. To są próby na 1/4 czy po torze się śmiga ? :D

No i pytanie, czy jeśli się okażę że lece tam tylko pooglądać to czy jest sens na dwa dni czy lepiej na jeden? Pytanie jak wygląda program :twisted:

Kto jeszcze się wybiera :blob: Chłopaki nie spać, patrzcie ile tam aut z silnikiem po złej stronie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24.04.2012, 20:26 

Kurczę, zaraz bym się wybrał, do Brna bliżej nam niż do Wawy, ale jesteśmy już na 5 maja zaproszeni :(

Może w przyszłym roku.

Teraz zauważyłem, że chodzi o 5 i 6 kwietnia :D :D :D [/u]

Tytuł:
PostNapisane: 24.04.2012, 20:34 

Łuuuuuu, zaraz mnie coś rozwali! Alex, ale mi zepsułeś humor :evil: :D

HAJ$u Ciebie też uduszę :) Nie no masakra, ja tu już w kalendarz to wpisywałem :oops:

Edit:
To jest chyba błąd na stronie.
Tutaj http://www.automotodrombrno.cz/cz/ - pisze że w maju to jest. Kurde bo mam huśtawki nastroju :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24.04.2012, 20:43 

Ja tak czy owak nie dam rady. Kamil, pamiętaj ew. o mnie za rok, wtedy na pewno bym się podłączył.

A może po czesku kveten oznacz maj ??? :shock:

Mnie już nic nie zadziwi.

Tytuł:
PostNapisane: 24.04.2012, 20:49 

alexdr napisał(a):

A może po czesku kveten oznacz maj ??? :shock:

Dokładnie ;) kveten po czesku to maj 5-6.05.2012 , też mam już zajęty ten weekend :x

Tytuł:
PostNapisane: 24.04.2012, 21:04 

KoKoS napisał(a):
Po tych zdjęciach to ja już chyba muszę tam być :D
Wpisowe 2 000pln, ale to do klubu, pytanie czy nie zrzeszenie mogą brać udział czy nie. A jeśli tak to jaki koszt, i jak wygląda program. To są próby na 1/4 czy po torze się śmiga ? :D

No i pytanie, czy jeśli się okażę że lece tam tylko pooglądać to czy jest sens na dwa dni czy lepiej na jeden? Pytanie jak wygląda program :twisted:

Kto jeszcze się wybiera :blob: Chłopaki nie spać, patrzcie ile tam aut z silnikiem po złej stronie :twisted:

Z tego co wiem to soboty są lepsze niż niedziele. W tym roku będę dwa dni. Non stop są pełne okrążenia na torze. Dowiem się czy można brać udział bez wpisowego do klubu.

Impreza zaczyna się od 9. Przejazdy. Konkurs ma być do wygrania przejażdżka prawdopodobnie Veyronem ( nie chce bajki napisać, ale gdzieś czytałem o tym ) Konkurs na najlepsze brzmienie samochodu,
itp....

Dokładnie impreza jest w maju.

Tytuł:
PostNapisane: 24.04.2012, 21:04 

No to mamy "czeski film" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24.04.2012, 21:20 

Nr klubowicza: 164
alexdr napisał(a):
Kurczę, zaraz bym się wybrał, do Brna bliżej nam niż do Wawy, ale jesteśmy już na 5 maja zaproszeni :(

Może w przyszłym roku.

Teraz zauważyłem, że chodzi o 5 i 6 kwietnia :D :D :D [/u]

Kveten po czesku to maj..
A kwiecień to duben. ;-)

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 3.05.2012, 18:58 

Mniej więcej koło 3200 zł wpisowe jednorazowe. JAkieś gratisy koszulki polo Pumy, rejestacje samochodowe itp. Ceny Eventu 1500 koron, albo o 1500 tańsze dla klubowiczów.

What exactly is this club sports car?
owner is an association of sports cars of different brands who want to meet other owners who are on the same page and want to constantly improve as a rider.

What kind of car do I need to become a member of the KSA?
The list is so long. If you look at our website in the section "Photos of our cars," so you will see mostly what we have in the club car.

What must I meet to become a member of the KSA?
must be the owner of a sports car and have a desire to constantly improve as a rider.

What are the conditions for registration in Saudi Arabia?
The club have no annual membership fee. We have only one time registration fee of 20.000, - CZK and it is forever. On this basis, a member of any club gets things like Puma polo shirt, a personalized card, stickers and license plates to the other ... each member has free access to our annual club party in Prague, which is predominantly in June or in July. Of course, then a registered member has a lower fee for each event and that by 1000, - CZK to 1500, - CZK for action in CR and at least 50, - EUR at foreign events.
We have created the conditions for entry to the most simple and especially not to have to think a member, if he pays the membership by the number of completed events, as in other clubs. The only condition for membership of a member is retained to undergo at least one event per year. Of those at least 20 per year that we are absolutely acceptable condition.

About Saudi Arabia who do not want?
owner decides not interested in sports cars who are not interested in improving as a rider and like to show off his car and love attention.

Can I buy you that your club polo shirt, jacket or sweatshirt?
If you are a member and receive our free polo club membership. However, only one piece for a member. A member can not buy a polo shirt for your friends or relatives. What club jackets and sweatshirts are concerned, the member has the opportunity to subscribe at any time. Jacket stands 3800, - CZK and sweatshirt 1950, - CZK.
public is unfortunately not subscribe to any club at all things.

I have some experience with sports riding or driving on a track that I applied to you?
Of course not! That's the concern of Saudi Arabia to teach you safely and sporty with its sports car ride. Therefore, we have at every event professional instructors who sit beside you on the passenger side and it still theoretical professional training.

How much is currently a member of Saudi Arabia?
The club currently has more than 300 registered members, plus another 200 unregistered, who for some reason so decided, but attend our events.

When we're married or a father and son, just one or two registration?
If you want to ride both of them with one or two autama at our events, so you need to register both. Registration is per person and not the car. You may not register in only two of the event that this one was always just a passenger.

In the event that I become a member of Saudi Arabia, I somehow restricted to membership in other clubs or other activities?
for membership in other clubs are limited. But what are the Saudi Arabia does not recognize the type of Gumball street racing, where it is not all about who's something behind the wheel of his car can do but just who is more risk. Moreover, it takes place on public roads and thus threatening all around riding. Thus this is contrary to the philosophy of KSA. Another thing that Saudi Arabia does not recognize the competition in the 400 meters sprint, since this competition is not about the driver but only in technology. So the club totally agree, when his visits once a member of such competition, to try them both on his car over the other but when it does not recognize the member regularly attends such a competition. These competitions take place mainly on tuning the meeting and there is usually competition in slalom or a small circuit built on time. So it's better when a member of the KSA's to such action tuning rather try something than to go straight 400 meters and a couple of times to include ...
Tłumacz google:
Czym dokładnie jest ten klub sportowy samochód?
właścicielem jest stowarzyszenie sportowe samochody różnych marek, którzy chcą spotkać innych właścicieli, którzy są na tej samej stronie i chcą stale doskonalić jako jeźdźca.

Jaki samochód jest mi potrzebny, aby stać się członkiem KSA?
lista jest tak długa. Jeśli spojrzeć na naszej stronie internetowej w sekcji "Zdjęcia naszych samochodów", więc można zobaczyć przede wszystkim to, co mamy w samochodzie klubowej.

Co muszę spełnić, aby stać się członkiem KSA?
musi być właścicielem samochodu sportowego i mają chęć ciągłego doskonalenia jako jeźdźca.

Jakie są warunki rejestracji w Arabii Saudyjskiej?
klub nie mają roczną opłatę członkowską. Mamy tylko jedną opłatę rejestracyjną czasowej 20.000, - CZK i to na zawsze. Na tej podstawie jest członkiem żadnego klubu dostaje takie rzeczy jak Puma Koszulka polo, karty spersonalizowanej, naklejki i tablice rejestracyjne do innych ... każdy członek ma swobodny dostęp do naszej corocznej imprezie klubowej w Pradze, który jest przeważnie w czerwcu lub w lipcu. Oczywiście, potem zarejestrowanym użytkownikiem ma niższą opłatę za każdego zdarzenia i że o 1000, - CZK do 1500, - CZK za działania w Czechach i co najmniej 50, - PLN na zagranicznych imprezach.
Stworzyliśmy warunki do wejścia na najbardziej proste i szczególnie, by nie myśleć członka, jeśli płaci członkostwa przez liczbę zrealizowanych imprez, jak w innych klubach. Jedynym warunkiem członkostwa członka pozostaje poddać się co najmniej jedno zdarzenie rocznie. Spośród tych, co najmniej 20 lat na, że jesteśmy absolutnie do zaakceptowania warunki.

O Arabii Saudyjskiej, którzy nie chcą?
Właściciel nie decyduje zainteresowany samochodów sportowych, którzy nie są zainteresowani w poprawie jako zawodnika i chciałbym pokazać swój samochód i uwagi miłości.

Czy mogę kupić ci, że twój klub koszulka polo, kurtka lub bluza?
Jeśli jesteś członkiem i otrzymywać darmowe członkostwo klubu polo. Jednak tylko jeden kawałek dla członka. Członek nie może kupić Koszulka polo dla znajomych lub krewnych. Co kurtki klubowe i bluzy to dotyczy, członek ma możliwość subskrypcji w dowolnym momencie. Kurtka stoi 3800, - CZK i bluzę 1950, -. CZK
publiczna nie jest niestety zapisać się do klubu, na wszystkich rzeczy.

Mam pewne doświadczenie z jazdy sportowe lub jazdy na torze, że stosowane do Ciebie?
Oczywiście, że nie! To problem z Arabii Saudyjskiej do nauczy Cię bezpiecznie i sportowy z jego samochodów sportowych jazdy. Dlatego musimy na każde zdarzenie instruktorów zawodowych, którzy siedzą obok ciebie po stronie pasażera i wciąż teoretyczne szkolenie zawodowe.

Ile jest obecnie członkiem Arabii Saudyjskiej?
klub ma obecnie ponad 300 zarejestrowanych użytkowników, plus kolejne 200 niezarejestrowany, którzy z jakiegoś powodu tak postanowił, ale uczestniczyć w naszych imprezach.

Kiedy jesteśmy w związku małżeńskim lub ojciec i syn, tylko jeden lub dwa rejestracja?
Jeśli chcesz jeździć nimi z jednego lub dwóch autama na naszych imprezach, więc musisz się zarejestrować jedno i drugie. Rejestracja jest za osobę, a nie samochód. Nie możesz zarejestrować się tylko dwa zdarzenia, że jeden był zawsze tylko pasażerem.

W przypadku, żebym stał się członkiem Arabii Saudyjskiej, jakoś ogranicza się do członkostwa w innych klubach lub innych działań?
o członkostwo w ​​innych klubach są ograniczone. Ale jakie są Arabia Saudyjska nie rozpoznaje typ Gumball wyścigów ulicznych, gdzie to nie wszystko o tym, kto coś za kierownicą swojego samochodu może nie, ale po prostu kto jest bardziej ryzyko. Ponadto, odbywa się na drogach publicznych, a tym samym zagraża całym jazdy. Tak więc jest to sprzeczne z filozofią KSA. Inna sprawa, że Arabia Saudyjska nie uznaje konkurencji na 400 metrów sprintu, gdyż konkurencja nie jest o kierowcy, ale tylko w zakresie technologii. Więc klub Całkowicie zgadzam się, kiedy jego wizyt kiedyś członkiem takiego konkursu, aby spróbować je zarówno na jego samochodu przez innych, ale kiedy nie rozpoznaje członek regularnie uczęszcza do takiego konkursu. Konkursy te odbywają się głównie na strojenie spotkanie i nie ma zazwyczaj konkurencji slalom lub mały obwód zbudowany na czas. Więc lepiej jest gdy członek KSA w taką tuningu działania raczej spróbować czegoś niż iść prosto 400 metrów i kilka razy do włączenia ...

Tytuł:
PostNapisane: 3.05.2012, 19:27 

Kto się wybiera? Bo ja dzisiaj zarezerwowałem hotel :)

Tytuł:
PostNapisane: 3.05.2012, 22:39 

To myśle, że się spotkamy, ja właśnie się pakuje i śmigam na Wiedeń. A sobota i niedziela na zlocie.

Tytuł:
PostNapisane: 7.05.2012, 11:26 

Kto nie był, niech żałuje :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7.05.2012, 12:23 

KoKoS napisał(a):
Kto nie był, niech żałuje :wink:

Z czasem pewnie zarzuce fotki. Taka jedna poglądowa...

Obrazek
DSC06701 by Haj$u, on Flickr

Tytuł:
PostNapisane: 7.05.2012, 13:08 

KoKoS - byłeś w Brnie czarną 5er F10 na SB ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 7.05.2012, 13:24 

Tak na marginesie dorzuce moją zdobycz w Wiedniu.

Obrazek
DSC06223 by Haj$u, on Flickr
Obrazek
DSC06239 by Haj$u, on Flickr

Standardowo w Porsche w Wiedniu Carrera GT czarna pomodzna na jakieś 760 km i silnik do wyminiany

Tytuł:
PostNapisane: 7.05.2012, 21:59 

krejza123 napisał(a):
KoKoS - byłeś w Brnie czarną 5er F10 na SB ? :D

Tak :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8.05.2012, 14:57 

No to stałeś ode mnie trzy-cztery miejsca parkingowe dalej. :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]