Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9.04.2009, 17:46 

Nr klubowicza: 078
Jesteś częścią historii Klubu więc myślę ze dalibyśmy Ci szansę na rehabilitację :twisted: .

Np pojawieniem sie na Zlocie w dawno nie widzianym 928!!!

Piotrek
944 '86 3.0 wydmucha
996.2 C4 cabrio '02
997 TT '06
Cayenne Diesel S '14
Macan GTS '16

ex: 944 S2 '89

Tytuł:
PostNapisane: 9.04.2009, 17:55 

Miło cię widzieć, choć nie spotkaliśmy się nigdy, a teraz byłaby okazja :)

Powodzonka życzę

Tytuł:
PostNapisane: 10.04.2009, 1:45 

dobrze panowie, ciesze się że mimo wielkiego OFF TOPA w temacie, doszliście do porozumienia...

poprzednie moje 944 było wprost piękne i byłem w nim zakochany.. miało co prawda kilka swoich wad, no ale 20 letnie auto to nie kwiat młodości..
Obrazek

po sprzedaży w styczniu 2008 nie pojawiło sie ani razu na alledrogo, więc chyba nowemu właścicielowi dobrze służy, w każdym razie nie wykazywał tendencji to piłowania go na każdym biegu (pamiętam jak przy sprzedaży, jak już kupujący chciał odjechać, zamarzł zamek w drzwiach tak zimno było i drzwi nie można było zamknąć :) porke nie chciało się ze mną rozstać najwidoczniej :) ), także mam nadzieje że jeszcze gdzieś jeździ po trójmieście..

pojedziłem rok celiką i jeżdżę nią nadal, jednakże kiedy wchodzę na alledrogo i patrze na 944 to mi się łza w oku kręci..
więc szukam szukam cały czas, budżet ograniczony, ale mam nadzieję że w końcu znajdę jakiś model który tym razem będzie miał przynajmniej wspomaganie :)

Tytuł:
PostNapisane: 10.04.2009, 9:43 

PTK napisał(a):
Piterson robie to co zacząłem, pierwsze 3 lata były makabryczne teraz jest zdecydowanie lepiej, umiem sobie lepiej wszystko zorganizować, coraz częściej wracam myślami do PCP i troche tęsknie do starych czasów :)

Wampir chętnie Ci sprzedam swojego:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8332121

Alpi dzięki za PW. Gratulacje dla Ciebie wiesz z jakiego powodu. Napisałem też do Ciebie na GG. Widze że wróciłeś do 928 :)

Mam nadzieje że reszta starej gwardii też nie ma mi za złe :oops:

PTK - sądząc po tym jak szybko odpisałeś na posty o Tobie to Twoja miłość chyba jednak nigdy nie zgasła i zaglądałeś tu w miarę regularnie;) a przynajmniej na tyle, żeby zauważyć kiedy rozmowa zeszła na Twój temat;) Co tym lepiej świadczy o tym, że wyrastasz z bycia gówniarzemi dojrzewasz;D

Piterson - Czy dobrze zrozumiałem, że PTK ma zamiar zostać naszym kolegą nie tylko z PCP? Tym bardziej chyba będzie trzeba porozmawiać z Konstantym;) na temat stworzenia AKL przy NIL ;D

Tytuł:
PostNapisane: 10.04.2009, 9:45 

rozmawialem juz z wlascicielem twojego auta jakis miesiac temu,ponoc b.duzo pracy wlozyl w to auto a kupil je mniejwiecej z miesiac po tym jak ja kupilem swoje (a tez myslalem o twoim 944 ).

Tytuł:
PostNapisane: 10.04.2009, 9:45 

imagestudio napisał(a):
dobrze panowie, ciesze się że mimo wielkiego OFF TOPA w temacie, doszliście do porozumienia...

poprzednie moje 944 było wprost piękne i byłem w nim zakochany.. miało co prawda kilka swoich wad, no ale 20 letnie auto to nie kwiat młodości..
Obrazek

po sprzedaży w styczniu 2008 nie pojawiło sie ani razu na alledrogo, więc chyba nowemu właścicielowi dobrze służy, w każdym razie nie wykazywał tendencji to piłowania go na każdym biegu (pamiętam jak przy sprzedaży, jak już kupujący chciał odjechać, zamarzł zamek w drzwiach tak zimno było i drzwi nie można było zamknąć :) porke nie chciało się ze mną rozstać najwidoczniej :) ), także mam nadzieje że jeszcze gdzieś jeździ po trójmieście..

pojedziłem rok celiką i jeżdżę nią nadal, jednakże kiedy wchodzę na alledrogo i patrze na 944 to mi się łza w oku kręci..
więc szukam szukam cały czas, budżet ograniczony, ale mam nadzieję że w końcu znajdę jakiś model który tym razem będzie miał przynajmniej wspomaganie :)

Że sie tak nieco wrednie wtrącę;) ale cała frajda prowadzenia leży w braku wspomagania;D
A poważnie - jeśli upierasz się przy "czwórkach" to ostatnio Komancz miał jakieś fajne do sprzedania - zagadaj z nim. Może jeszcze są ( a jak nie to na pewno będą:) )

Tytuł:
PostNapisane: 10.04.2009, 11:24 

nie no za leniwy jestem na brak wspomagania :)
944 z prostej przyczyny, 924 mi się po prostu nie podoba, a na 928 mnie nie stać na utrzymanie.
na aledrogo niestety wykończeniówa.. trzeba czekać..

Tytuł:
PostNapisane: 10.04.2009, 14:21 

trzeba było nie sprzedawać :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 11.04.2009, 0:36 

heh... jakbym nie sprzedał to bym nie kupił celiki :) a 4x4 naprawdę daje przyjemność z przyśpieszenia :)

porke chce do niedzielnych wypadów itp :) nie do jazdy na codzień.. od takie oczko w głowie :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]