|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Romcio
|
Napisane: 17.03.2024, 11:07 |
|
|
Kupię kajaka pierwszej gen ale jest kilka warunków. Kolor czarny lub granat lub niebieski, gaz nie konieczny, to moje widzimisię a wnętrze beż , beige sawanah , mile widziana pamięć foteli to dla niej bo będziemy bujać z żoną na zmianę. Czy ktoś zna auto a może to ktoś z forum https://www.olx.pl/d/oferta/porsche-cay ... ZfjZZ.html
|
|
Góra |
|
Roger
|
Napisane: 18.03.2024, 1:52 |
|
|
Cześć, właśnie na wiosnę miałem wystawiać swojego 955. Kolor czarny, pojemność 3.2 benz. nigdy nie miał gazu, automat, tapicerka chyba w kolorze o którym pisałeś, nie znam niemieckiej nazwy tego koloru, rocznik 2005, przebieg ok. 118 000 tyś.km. Pochodzenie z Niemiec. Wszystkie moje przeglądy były robione co roku u p. Michała (Porsche Pana) w Raszynie. Stan techniczny nie jest to żadna bajka albo perfekcyjny , bo takie stoją w salonach, ale solidny i bardzo dobry oraz rzetelnie serwisowany. Posiadam kwity. I teraz postaw takiego Cayenna z 2005 r. obok DACII DUSTER nówki z salonu, której ceny oscylują między 72,400 PLN a 114,700 PLN. To chyba jakiś żart, żeby takie g...no kosztowało taką kasę. Każdy normalny facet wybrałby zadbanego używanego Cayenna, nawet z maksymalnie wysokiej oferty a i tak byłoby sporo taniej niż za DUSTERA, ale to taka mała dygresja. Pytaj, na wszystko postaram się odpowiedzieć.
|
|
Góra |
|
Romcio
|
Napisane: 24.03.2024, 12:07 |
|
|
|
Góra |
|