Cześć ktokolwiek widział ktokolwiek wie:) Kupię godnego polecenia Cayenna turbo Samochód bez ukrytych wad, bezwypadkowy który oprócz normalnych awarii które mogą się zdarzyć nie zaskoczy mnie niemiłą niespodzianką.
Jak by ktoś miał to dajcie znać interesują mnie roczniki 2005 lub 2006 cena jaka mogę przeznaczyć to 45tyś lub max 25tyś za samochód z uszkodzonym silnikiem.
Trochę krótki budżet na bezwypadkowego turbo. Na ładne auto trzeba jeszcze z 10k dołożyć, chyba że kupisz tzw ala bezwypadkowe, ale malowane bo ktoś śrubokrętem rysę zrobił. . A jak ktoś wykonał remont silnika to myślę że z 15k trzeba dołożyć do na prawdę zadbanego turbo.
W takim budżecie to możesz znaleźć uszkodzonego Cayenne Turbo nie tylko mechanicznie, ale i blacharsko. Czasem trafiają się dobre okazje w Czechach, ale musisz pamiętać o kosztach sprowadzenia samochodu do Polski. Ja mojego Cayenne sprowadziłem właśnie zza południowej granicy w stanie idealnym za mniejsze pieniądze niż musiałbym wyłożyć w Polsce (łącznie z opłatami).