Niestety stuki w prawym przednim kole okazały się pękniętymi sankami Szukam sanek w dobrym stanie do Caymana 987, z tego co wiem pasują chyba też sanki od 997.
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5188 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
Pasują ze wszystkich generacji 997 (Turbo, przedlifta, polifta, GT3) a także z Boxstera 987 (przed i polifta) oraz z Caymana 987 (przed i po liftingu).
Sanki do 996 200zł..sanki do 997 2000zł są jedne sanki za 300zł z tak samo pekniętymi mocowaniami przy wachaczu jak u mnie pękło..widzę że to jakiś większy problem w 997/cayman...
Było dwóch magików zobaczyć czy da się to dobrze pospawać i ich opinia była negatywna. Jak widać musi to być jakaś wada i dlatego te sanki są 2x droższe niż nawet sanki w nowszych modelach porsche które są i kosztują 50%....u mnie zaczeło się to tak że słyszałem stuki w prawym przednim kole, myslalem ze wahacz jest do wymiany a po jego odkręceniu okazało się że to sanki mają pęknięcie przy mocowaniu wahacza....
Myślę ze to wcale niegłupi pomysł....jestem wyczulony na stuki w zawieszeniu i na szczęście szybko podjechałem to sprawdzić....gdybym tak jeszcze trochę pojeździł to mogłoby się skończyć naprawdę tragicznie...