widzieliście, że obecnie w standardzie Macan 2.0 i S występuje z fotelami z materiału jak w Golfie? Ktoś widział ten materiał na żywo? Może się ktoś podzielić zdjęciem jak to wygląda?
Nr klubowicza: 288
Szmata w extra gatunku - taką wybrałem a w przyszłym tygodniu odbiór Dla mnie skóra to ekonomiczny wybór a komfort to tkanina . W obu 930 miałem dodatkowe kpl z tkaniny Kiedyś W S klasie wersja lux to był welur
na razie widziałem próbkę przy konfiguracji i podobał mi się na pewno nie jest taki trwały i łatwy do utrzymania w czystości jak skóra którą można pomalować jak się wytrze/
hej, środek w nowym Macanie to dla mnie oszustwo, nazywa się sport tex, a jest plastikową tkaniną. Liczyłem na fotele jak w 718, a przyszły całkiem inne... chyba, że czegoś nie doczytałem ;]
Konfigurowałem na tkaninę ale przy wyborze typu fotela wybrałem pełną elektrykę z pamięcią a ten rodzaj tylko w skayu.Do szmaty nie potrzebna wentylacja no i mam skay bez wentylacji.