Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4.12.2012, 19:04 

Porsche Design napisał(a):
Jizu po pierwsze sprzedający nie jest handlarzem, bo zaraz z kolegi zrobicie jakiegoś przemytnika albo seryjnego zabijaka bo czarna eSa. Po drugie wyobraź sobie widziałem jak dziadek w niemczech wjeżdzał do garażu właśnie i pięknie ściął cały tył w nowej Eklasie i to też "farmazon" ?
Nie nie kasuje całego auta ale dostanie odszkodowanie za takie przerysowanie, sprzeda uszkodzonego i kupi sobie nowego - proste. Większość niemców tak robi.

i w polsce i w niemczech i pewnie w wiekszosci krajow europy mozna wjezdzajac do garazu zniszczyc auto to nie jest farmazon, farmazonem jest to ze pol samochodu bylo naprawiane w wyniku takiego obtarcia, czytales :maska,blotniki, dwoje drzwi, klapa tylna ,jak maska i klapa to w domysle zderzaki ale tego sie nie pomierzy, a pewnie jak sie przyjzec i dach :)))) to już był żart z tym dachem , ale do rzeczy wszedzie na swiecie dostaje sie odszkodowanie jak sie ma ubezpieczenie tylko skala szkody musi byc odpowiednia bo jak to jest jeden lakierowany element uszkodzony to nawet w niemczech nie wiele sie dostanie, czemu jak auto jest w niemczech to nazywa sie rozbite lub totalnie rozbite, a w polsce to juz jest maks obtarte albo nic sie nie pisze no bo przeciez jak nie napisane to kazdy wie :? w polsce kazdy chce tylko kupic jak najtaniej , ale jak sprzedaje to juz stara sie uzyskac jak najwieksze kwoty zatajajac przeszlosc i to ze kupil cos tanio bo bylo zniszczone, od niemiec najbardziej rozni nas to ze w polsce roznego rodzaju cwaniaczki zatajaja przeszlosc auta a w niemczech oprocz emigrantow kazdy +/- utrzciwie przedstawia historie auta

Tytuł:
PostNapisane: 4.12.2012, 19:06 

Panowie , ja tylko zapytalem czy auto bylo uszkodzone , dajcie spokoj ,
mnie juz to auto nie interesuje ,w kazdym razie dziekuje wszystkim ktorzy dostrzegli ten nie uzasadniony niczym atak na mnie i wsparli mnie

Tytuł:
PostNapisane: 4.12.2012, 19:20 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
I sądzisz, że ktoś uwierzy, że byłeś zainteresowany którymś z aut Maćka :shock:
To przecież oczywiste - człowiek wchodzi na forum Porsche, by kupować Mercedesy.

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

Tytuł:
PostNapisane: 4.12.2012, 21:03 

QbaqBA napisał(a):
Trochę nie rozumiem tego najazdu. Człowiek zapytał o to czy auto było uszkodzone, bo nie ma takiej informacji w ogłoszeniu i nagle wszyscy na niego naskoczyli że co on sobie myśli, a tymczasem auto jednak uszkodzone było. Tylko wystawiający pominął tę informację, bo:
"jakby S-klasa byla bezwypadkowa to by to bylo zaznaczone, nie jest, to znaczy ze cos bylo.... proste jak budowa gwozdzia.... "

No ale jasne, tak się przyjęło że skoro sprzedawca nie zaznaczył bezwypadkowe, to znaczy że bite i po co uczciwie informować w treści ogłoszenia. Bo może ktoś nie zauważy. Poza tym w aucie nikt nie zginął, więc o co te waśnie, nie?

Ech...

jazda w tym calym watku jest dlatego, ze wczesniej byla wieksza w watku o moim Mercedesie CLS....
a co do S-klasy napisalem co i jak, a cale historyjki to juz sobie Wy wszyscy dokladacie, ale to Wasz problem nie moj....
jak juz pisalem, za uczciwym jestem i nie mam najmniejszego powodu wciskania komus farmazonow i jakis kitow....mam wazniejsze sprawy na glowie.......
sprzedaje auta, bo kupuje nowe i koniec....

Tytuł:
PostNapisane: 4.12.2012, 21:04 

i prosba o zamkniecie rowniez tego watku, chetni maja namiary do mnie i sie odezwa, a nie ma co wiecej tutaj pisac...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]