Witam Mam prośbę jak wygląda mechanizm, który odpowiada za zamknięcie pokrywy popielniczki. U mnie nie mogę jej zamknąć tzn. sama automatycznie się otwiera. Widocznie brakuje mi jakiegoś elementu w mechanizmie. Znalazłem filmik na youtube u mnie właśnie tak jest https://www.youtube.com/watch?v=ihTm2VT8ySw
Wyrabia sie ze starosci jedna zebatka z boku. Jak wyciagniesz cala popielniczke to zobaczysz. Uzywanej bym nie kupowal bo zaraz bedzie to samo. Opcje sa 2 Nowa popoelniczka i spokoj Wymiana calego tego plastiku aby popielniczki nie bylo tylko zamiast tego otwarta polka na drobiazgi - gdzies taki patent widzialem na ebayu
Witam. Trochę zagłębiłem się w temacie i rozwiązałem problem. Mianowicie za zamknięcie i otwarcie pokrywy popielniczki odpowiada ten biały mechanizm zdjęcie nr 1, którego metalowa część pracuje po torze w części plastikowej zębatki zdjęcie nr 2. Ząbki które się wykruszają nie mają wpływu na zamykanie ale tor po którym porusza się . Ja kupiłem używkę ale sprzedawca gwarantował iż całość działa prawidłowo i działa
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Przerabiałem to samo w moim Boxsie. kilka napraw kończyło się kilkudniowym sukcesem... W końcu dorwałem na Alledrogo używany panel non smoking, ale brakowało tej gumki. Dociąłem ze starej podkładki pod telefon na deskę
Przerabiałem to samo w moim Boxsie. kilka napraw kończyło się kilkudniowym sukcesem... W końcu dorwałem na Alledrogo używany panel non smoking, ale brakowało tej gumki. Dociąłem ze starej podkładki pod telefon na deskę