Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28.04.2015, 20:52 

Pogoda troche sie zepsula, ale nie zniecheca mnie to w ogole do codziennego wyprowadzania Oskara na spacer ;)

Nawiazujac zas do poprzednich wpisow:

- koledzy oczekujacy kolezanki 'w garsonce' mogliby poczuc sie zawiedzeni, stad zdjecia samego samochodu LOL
- w klubie jeszcze nie jestem :)
- z radoscia bede machac mijanym kolegom i kolezankom [tylko wlasnie do tej pory same Cayenne'y mijalam, a osoby kierujace nie wygladaly bynajmniej na takie, ktore mialy zamiar 'odmachac' ;), wiec chyba ogranicze zapedy do kierujacych Boxsterami :) - przynajmniej na tym samym poziomie wzrokowym jestesmy LOL]
- oczywiscie nie 'obrazam' sie, za 'zasmiecanie' mojego watku zdjeciami innych Box'ow - przeciez dziewczyny nie obrazaja sie za takie glupoty ;)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :) P.

Tytuł:
PostNapisane: 28.04.2015, 21:25 

Pokaż swoją kumpele

Tytuł:
PostNapisane: 29.04.2015, 12:43 

Mysle, ze kolega pomylil forum PCP z fb... 8)

PostNapisane: 26.05.2015, 17:42 

Gratulacje Paulino, życzę jak najlepszej pogody by Oskar mógł jeździć z otwartym dachem , :D.
Czarny kolor z czarnym wnętrzem to bardzo udane połączenie, :) .

Paulie84 napisał(a):
Na wstepie przepraszam, jesli to nieodpowiednie miejsce [jesli tak prosze admina o przeniesienie] ale z racji, ze na chwile obecna nie naleze do klubu nie moge pochwalic sie nowym nabytkiem w dziale 'Samochody Klubowiczow' :)

Chcialam podziekowac wszystkim kolegom, ktorzy dzielnie odpisywali na moje posty/wiadomosci, jak rowniez p. Rafalowi dzieki ktoremu po przegladzie przed-zakupowym nabylam swoj pierwszy samochod z Zuffenhausen [praktycznie z racji tego, ze to Boxster powinnam napisac, ze z Uusikaupunki ;)].

Mysle, ze to normalna reakcja, ale usmiech nie schodzi mi z twarzy, a dach zamykam tylko kiedy parkuje [dzieki Bogu pogoda na razie sprzyja opalaniu podczas jazdy] :D

Jak na razie nie mam zadnych zdjec [mycie dopiero podczas weekendu], ale z chwila ich zrobienia zaktualizuje post.

Na koniec moze troszke o Oskarze [tak, moje samochody maja imiona LOL] - rocznik 2007, 2.7 manual, czarny z czarno-szarym srodkiem skora/alcantara [wiem, wiem - czarny, nudny itp ;), ale jak dla mnie jest przepiekny].

Pozdrawiam,

Paulina

PostNapisane: 27.05.2015, 14:25 

Dziekuje :) Kolega widze, tez 'po ciemnej stronie mocy' ;)

Niestety pogoda obecnie raczej nie zacheca do otwierania dachu :( ostatnim razem musialam sie zatrzymac jadac obwodnica KRK, poniewaz sciana deszczu ktora pojawila sie kilometr dalej, skutecznie zamienilaby Oskara w akwarium [a zlota rybka ze mnie zadna LOL] ;)

Jest jednak nadzieja - podobno od pt ma powrocic jedyna sluszna pogoda dla wszelakich pojazdow spod znaku 'najlepiej wygladam topless' :D

Pzdr,

P.

PostNapisane: 27.05.2015, 20:22 

Troche po ciemnej stronie mocy jestem, :) .

Na szczescie dach zamyka sie dosyc szybko, wiec dajmy spokoj akwarium, :) .

Ladna pogoda, mam nadzieje, ze szybko powroci i z autami "topless" nie bedzie problemu, :) , szczegolnie ze moja bestyjka wybiera sie na poczatku czerwca do carspa na wiele zabiegow i bedzie jeszcze bardziej lsnila, :D.

Pozdro,
P.

PostNapisane: 27.05.2015, 21:41 

nie wiem dlaczego ale mam mieszane odczucia-nie uczucia jak czytam ten temat.. :shock: :?

PostNapisane: 27.05.2015, 21:55 

arczimi napisał(a):
nie wiem dlaczego ale mam mieszane odczucia-nie uczucia jak czytam ten temat.. :shock: :?

myślisz? :shock:

PostNapisane: 27.05.2015, 21:56 

Mozesz rozwinac mysl prosze ?

arczimi napisał(a):

PostNapisane: 27.05.2015, 22:16 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 468
Gratuluję Boxą :)
Ja wczoraj moją "blu arrow" oglądałem - miłość od pierwszego wejrzenia!
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i już za chwilę, już za momencik też będę się mógł pochwalić zdjęciem.
A tak przy okazji często bywam w KRK to może jakaś kawka, lub przejażdżka na Kazimierzu :)

PS. Wielkie dzięki dla Forumowicz - dzięki Wam nie wdepnąłem w niezły pasztet.

pozdrawiam
Adam

===================
944/993/986/996T/970

http://www.prosiakovo.pl
http://www.enotrip.pl

PostNapisane: 27.05.2015, 22:57 

Pablito napisał(a):
Mozesz rozwinac mysl prosze ?

arczimi napisał(a):

wolę nie. To by było na tyle... :roll:

PostNapisane: 28.05.2015, 3:02 

Kolego arczimi - chyba to troche 'znak czasow', ze ludzie wszedzie widza podteksty/doszukuja sie ich nawet tam, gdzie ich nie ma ;)

W takiej sytuacji najlepiej bedzie zakonczyc ten watek, zeby nie zasmiecac niepotrzebnie forum :)

Raz jeszcze dziekuje wszystkim za gratulacje :)

Osoby z KRK/odwiedzajace KRK - wymiana spostrzezen/doswiadczen przy kawie zawsze mile widziana :)
Co do spa - rozwazam dosyc mocno wizyte w Kuro Detailing, wiec jesli ktos moze podzielic sie doswiadczeniami - prosze o PW :)

PostNapisane: 28.05.2015, 8:06 

Sorry za OT i prawie polityczny post ale daleko mi do Macierewicza :wink:

Jak ustalisz cenę za kompleksowe doprowadzenie boxa do perfekcji daj znać :) Samochód stosunkowo niewielki więc powinno być nieco taniej.

Pozdrawiam i życzę zadowolenia.

PostNapisane: 28.05.2015, 10:33 

Na chwile obecna Panowie z Kuro wstepnie wycenili na ok 3-3,5k PLN [pelna korekta lakieru, wyciagniecie wgniotek /malo zauwazalne, ale jednak kilka jest/ impregnacja dachu, nalozenie powloki Gtechniq, wypolerowanie reflektorow /na srodku maly obszar jest lekko zmatowialy/, detailing wnetrza] - chyba o niczym nie zapomnialam :)

Jak wspominalam wczesniej - jesli ktos ma jakies doswiadczenia z Kuro - prosze o PW [pan, ktory ogladal samochod byl konkretny i rzeczowy - wyjasnil wszystko jak nalezy, co u mniej jest juz duzym plusem] :) Co do konkretow - czekam, az Oskar bedzie miec za soba wizyte u mechanika [zasugerowali, ze jesli cos ma byc robione to najlepiej w pierwszej kolejnosci wykonac naprawy, a pozniej sie do nich umowic - zeby nikt i nic nie 'zepsulo' pozniej efektu].

Moze jeszcze jedno pytanie/prosba - jesli ktos ma godnego polecenia tapicera w Krakowie/okolicy - rowniez prosze o PW [boczek fotela kierowcy: pekniecie, przy okazji moze obszycie kierownicy i mieszka; za jakis czas mysle o zmianie calej tapicerki :) ale troche poczekam, az mi sie obecna 'opatrzy'] :) Na chwile obecna polecono mi tylko MSIncognito - mial ktos z Was moze z nimi jakies doswiadczenia?

Dziekuje i pozdrawiam :)

PostNapisane: 28.05.2015, 11:03 

Witam i gratuluję pięknego boxa,
Co do podtekstów to zawsze będzie sporo jak się pojawia dziewczyna na forum samochodowym i do tego zaopatrzona w sportowy wózek (do pełni brakuje jakiegoś motocykla w podpisie ;-) )
Pozdrawiam!

PostNapisane: 28.05.2015, 11:30 

Mialam swego czasu zakusy na Suzuki Maraudera VZ 800, ale pomysl zostal wyperswadowany przez najblizszych :) i jak mniemam raczej tak juz zostanie - chociaz [jak mowia] nigdy nie mow 'nigdy' ;)

PostNapisane: 28.05.2015, 11:40 

Polecam model.Chociaż osobiście na twoim miejscu wolałbym Shadowkę. Ja ubiegłego roku sprzedałem VZR1800 ale ten by był dla Ciebie za ciężki :wink:

PostNapisane: 28.05.2015, 11:50 

Maruda byla taka troche 'miloscia od pierwszego wejrzenia', wiec nic innego nie wchodzilo w gre ;)

PostNapisane: 30.05.2015, 13:18 

(PW nie działa - wiadomości pozostają w "do wysłania", więc odpowiadam tutaj)

Kuro Detailing mogę polecić. Firma ma dobrą renomę i duże doświadczenie. Często zabezpieczają różne Porsche. Moje kiedyś też mieli pod opieką, ale to było zanim firma rozpadła się na dwie.

Tapicera mogę bardzo śmiało polecić - i pokazać jakość jego fachu na swoim Boxie. P. Ryszard Kolarski, firma Vantage na Pachońskiego 11, tel 692455549. Można się powołać na Pawła z czarnego Boxstera.

Pozdrawiam,
Paweł
(z czarnego Boxstera)

PostNapisane: 1.06.2015, 11:28 

PAVO - dzieki :) juz odpisalam na PW [jednak doszla ;)] :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]