Autor |
Wiadomość |
Paulie84
|
Napisane: 28.04.2015, 20:52 |
|
|
Pogoda troche sie zepsula, ale nie zniecheca mnie to w ogole do codziennego wyprowadzania Oskara na spacer
Nawiazujac zas do poprzednich wpisow:
- koledzy oczekujacy kolezanki 'w garsonce' mogliby poczuc sie zawiedzeni, stad zdjecia samego samochodu LOL
- w klubie jeszcze nie jestem
- z radoscia bede machac mijanym kolegom i kolezankom [tylko wlasnie do tej pory same Cayenne'y mijalam, a osoby kierujace nie wygladaly bynajmniej na takie, ktore mialy zamiar 'odmachac' , wiec chyba ogranicze zapedy do kierujacych Boxsterami - przynajmniej na tym samym poziomie wzrokowym jestesmy LOL]
- oczywiscie nie 'obrazam' sie, za 'zasmiecanie' mojego watku zdjeciami innych Box'ow - przeciez dziewczyny nie obrazaja sie za takie glupoty
Pozdrawiam wszystkich serdecznie P.
|
|
Góra |
|
Langorio
|
Napisane: 28.04.2015, 21:25 |
|
|
|
Góra |
|
Paulie84
|
Napisane: 29.04.2015, 12:43 |
|
|
Mysle, ze kolega pomylil forum PCP z fb...
|
|
Góra |
|
Pablito
|
Napisane: 26.05.2015, 17:42 |
|
|
Gratulacje Paulino, życzę jak najlepszej pogody by Oskar mógł jeździć z otwartym dachem , . Czarny kolor z czarnym wnętrzem to bardzo udane połączenie, . Paulie84 napisał(a): Na wstepie przepraszam, jesli to nieodpowiednie miejsce [jesli tak prosze admina o przeniesienie] ale z racji, ze na chwile obecna nie naleze do klubu nie moge pochwalic sie nowym nabytkiem w dziale 'Samochody Klubowiczow' Chcialam podziekowac wszystkim kolegom, ktorzy dzielnie odpisywali na moje posty/wiadomosci, jak rowniez p. Rafalowi dzieki ktoremu po przegladzie przed-zakupowym nabylam swoj pierwszy samochod z Zuffenhausen [praktycznie z racji tego, ze to Boxster powinnam napisac, ze z Uusikaupunki ]. Mysle, ze to normalna reakcja, ale usmiech nie schodzi mi z twarzy, a dach zamykam tylko kiedy parkuje [dzieki Bogu pogoda na razie sprzyja opalaniu podczas jazdy] Jak na razie nie mam zadnych zdjec [mycie dopiero podczas weekendu], ale z chwila ich zrobienia zaktualizuje post. Na koniec moze troszke o Oskarze [tak, moje samochody maja imiona LOL] - rocznik 2007, 2.7 manual, czarny z czarno-szarym srodkiem skora/alcantara [wiem, wiem - czarny, nudny itp , ale jak dla mnie jest przepiekny]. Pozdrawiam, Paulina
|
|
Góra |
|
Paulie84
|
Napisane: 27.05.2015, 14:25 |
|
|
Dziekuje Kolega widze, tez 'po ciemnej stronie mocy' Niestety pogoda obecnie raczej nie zacheca do otwierania dachu ostatnim razem musialam sie zatrzymac jadac obwodnica KRK, poniewaz sciana deszczu ktora pojawila sie kilometr dalej, skutecznie zamienilaby Oskara w akwarium [a zlota rybka ze mnie zadna LOL] Jest jednak nadzieja - podobno od pt ma powrocic jedyna sluszna pogoda dla wszelakich pojazdow spod znaku 'najlepiej wygladam topless' Pzdr, P.
|
|
Góra |
|
Pablito
|
Napisane: 27.05.2015, 20:22 |
|
|
Troche po ciemnej stronie mocy jestem, . Na szczescie dach zamyka sie dosyc szybko, wiec dajmy spokoj akwarium, . Ladna pogoda, mam nadzieje, ze szybko powroci i z autami "topless" nie bedzie problemu, , szczegolnie ze moja bestyjka wybiera sie na poczatku czerwca do carspa na wiele zabiegow i bedzie jeszcze bardziej lsnila, . Pozdro, P.
|
|
Góra |
|
Serrgiusz
|
Napisane: 27.05.2015, 21:55 |
|
|
arczimi napisał(a): nie wiem dlaczego ale mam mieszane odczucia-nie uczucia jak czytam ten temat.. myślisz?
|
|
Góra |
|
Pablito
|
Napisane: 27.05.2015, 21:56 |
|
|
Mozesz rozwinac mysl prosze ? arczimi napisał(a): nie wiem dlaczego ale mam mieszane odczucia-nie uczucia jak czytam ten temat..
|
|
Góra |
|
adamax
|
Napisane: 27.05.2015, 22:16 |
|
Członek Zarządu PCP |
|
Nr klubowicza: 468
|
Gratuluję Boxą Ja wczoraj moją "blu arrow" oglądałem - miłość od pierwszego wejrzenia! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i już za chwilę, już za momencik też będę się mógł pochwalić zdjęciem. A tak przy okazji często bywam w KRK to może jakaś kawka, lub przejażdżka na Kazimierzu PS. Wielkie dzięki dla Forumowicz - dzięki Wam nie wdepnąłem w niezły pasztet.
_________________ pozdrawiam Adam =================== 944/993/986/996T/970 http://www.prosiakovo.plhttp://www.enotrip.pl
|
|
Góra |
|
arczimi
|
Napisane: 27.05.2015, 22:57 |
|
|
Pablito napisał(a): Mozesz rozwinac mysl prosze ? arczimi napisał(a): nie wiem dlaczego ale mam mieszane odczucia-nie uczucia jak czytam ten temat.. wolę nie. To by było na tyle...
|
|
Góra |
|
Paulie84
|
Napisane: 28.05.2015, 3:02 |
|
|
Kolego arczimi - chyba to troche 'znak czasow', ze ludzie wszedzie widza podteksty/doszukuja sie ich nawet tam, gdzie ich nie ma W takiej sytuacji najlepiej bedzie zakonczyc ten watek, zeby nie zasmiecac niepotrzebnie forum Raz jeszcze dziekuje wszystkim za gratulacje Osoby z KRK/odwiedzajace KRK - wymiana spostrzezen/doswiadczen przy kawie zawsze mile widziana Co do spa - rozwazam dosyc mocno wizyte w Kuro Detailing, wiec jesli ktos moze podzielic sie doswiadczeniami - prosze o PW
|
|
Góra |
|
arczimi
|
Napisane: 28.05.2015, 8:06 |
|
|
Sorry za OT i prawie polityczny post ale daleko mi do Macierewicza Jak ustalisz cenę za kompleksowe doprowadzenie boxa do perfekcji daj znać Samochód stosunkowo niewielki więc powinno być nieco taniej. Pozdrawiam i życzę zadowolenia.
|
|
Góra |
|
Paulie84
|
Napisane: 28.05.2015, 10:33 |
|
|
Na chwile obecna Panowie z Kuro wstepnie wycenili na ok 3-3,5k PLN [pelna korekta lakieru, wyciagniecie wgniotek /malo zauwazalne, ale jednak kilka jest/ impregnacja dachu, nalozenie powloki Gtechniq, wypolerowanie reflektorow /na srodku maly obszar jest lekko zmatowialy/, detailing wnetrza] - chyba o niczym nie zapomnialam Jak wspominalam wczesniej - jesli ktos ma jakies doswiadczenia z Kuro - prosze o PW [pan, ktory ogladal samochod byl konkretny i rzeczowy - wyjasnil wszystko jak nalezy, co u mniej jest juz duzym plusem] Co do konkretow - czekam, az Oskar bedzie miec za soba wizyte u mechanika [zasugerowali, ze jesli cos ma byc robione to najlepiej w pierwszej kolejnosci wykonac naprawy, a pozniej sie do nich umowic - zeby nikt i nic nie 'zepsulo' pozniej efektu]. Moze jeszcze jedno pytanie/prosba - jesli ktos ma godnego polecenia tapicera w Krakowie/okolicy - rowniez prosze o PW [boczek fotela kierowcy: pekniecie, przy okazji moze obszycie kierownicy i mieszka; za jakis czas mysle o zmianie calej tapicerki ale troche poczekam, az mi sie obecna 'opatrzy'] Na chwile obecna polecono mi tylko MSIncognito - mial ktos z Was moze z nimi jakies doswiadczenia? Dziekuje i pozdrawiam
|
|
Góra |
|
To JA !
|
Napisane: 28.05.2015, 11:03 |
|
|
Witam i gratuluję pięknego boxa, Co do podtekstów to zawsze będzie sporo jak się pojawia dziewczyna na forum samochodowym i do tego zaopatrzona w sportowy wózek (do pełni brakuje jakiegoś motocykla w podpisie ) Pozdrawiam!
|
|
Góra |
|
Paulie84
|
Napisane: 28.05.2015, 11:30 |
|
|
Mialam swego czasu zakusy na Suzuki Maraudera VZ 800, ale pomysl zostal wyperswadowany przez najblizszych i jak mniemam raczej tak juz zostanie - chociaz [jak mowia] nigdy nie mow 'nigdy'
|
|
Góra |
|
arczimi
|
Napisane: 28.05.2015, 11:40 |
|
|
Polecam model.Chociaż osobiście na twoim miejscu wolałbym Shadowkę. Ja ubiegłego roku sprzedałem VZR1800 ale ten by był dla Ciebie za ciężki
|
|
Góra |
|
Paulie84
|
Napisane: 28.05.2015, 11:50 |
|
|
Maruda byla taka troche 'miloscia od pierwszego wejrzenia', wiec nic innego nie wchodzilo w gre
|
|
Góra |
|
PAVO
|
Napisane: 30.05.2015, 13:18 |
|
|
(PW nie działa - wiadomości pozostają w "do wysłania", więc odpowiadam tutaj)
Kuro Detailing mogę polecić. Firma ma dobrą renomę i duże doświadczenie. Często zabezpieczają różne Porsche. Moje kiedyś też mieli pod opieką, ale to było zanim firma rozpadła się na dwie.
Tapicera mogę bardzo śmiało polecić - i pokazać jakość jego fachu na swoim Boxie. P. Ryszard Kolarski, firma Vantage na Pachońskiego 11, tel 692455549. Można się powołać na Pawła z czarnego Boxstera.
Pozdrawiam, Paweł (z czarnego Boxstera)
|
|
Góra |
|
Paulie84
|
Napisane: 1.06.2015, 11:28 |
|
|
PAVO - dzieki juz odpisalam na PW [jednak doszla ]
|