|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
absolut
|
Napisane: 6.06.2020, 22:18 |
|
|
Cześć,chciałbym się Was o coś poradzić
Mam 911 (964) w którą niestety ktoś wjechał. Szkody nie są na szczęście duże ale zderzak jest w jednym miejscu pęknięty na wylot więc raczej do wymiany. Policja została wezwana, spisała raport(?) i naprawa będzie z ubezpieczenia sprawcy.
Ja mam w Gothaer, a Sprawca ma w Uniqua.
Z tego co sie dowiedziałem to chyba najlepiej oddać to prosto do ASO i nie zawracać sobie tym głowy, tylko teraz zasadnicza kwestia i pytanie do Was:
Lepiej na Połczyńską czy Okęcie?
Dzięki za wszelkie rady
|
|
Góra |
|
adam748
|
Napisane: 7.06.2020, 0:19 |
|
|
Połczyńska nie ma lakierni i wozi na Sekundową, a tej zdecydowanie nie polecam. Wstaw auto do Wyszomirskiego na Parowcową i będziesz zadowolony
|
|
Góra |
|
hubi_pl
|
Napisane: 7.06.2020, 11:00 |
|
|
Ja malowalem tt u wyszomirskiego, pieknie pomalowane, dodam ze kolor czerwony ktory nie łatwo dobrać. Tanio nie bylo, ale to nie mialo znaczenia. Malowalem tez pol roku temu błotnik przedni i spojler na klape tyl w mustangu- jasny niebieski kolor, tez nie łatwy-tym razem u chwaliboga w markach. Bardzo zadowolony jestem.
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|