Autor |
Wiadomość |
mariuszsoq
|
Napisane: 31.12.2017, 18:11 |
|
|
Ile ludzi tyle opinii, każdy ma swoją. Jeden nie widzi nic złego w najtanszym aucie z danego modelu i nie przeszkadzac mu beda jego mankamenty, drugi po nauczce z najtanszymi autami z danego modelu patrzy inaczej, ot cała filozofia.
|
|
Góra |
|
Mata
|
Napisane: 31.12.2017, 18:16 |
|
Członek Zarządu PCP |
|
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5042 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
|
Tablica rejestracyjna jak w moich W 968 mam PO9J968, w boxsterze miałem PO9U986. Normalnie nie musiałbym przerejestrowywać! Ja zwracam uwagę na małe pozornie nic nie znaczące szczegóły i w tym przypadku gdybym szukał 991 to ze względu choćby na te numery pojechałbym do gościa to auto obejrzeć Cena mega dobra! A okazje się zdarzają tylko trzeba dać im szansę i zrobić coś od siebie by z nich chcieć skorzystać... Ps. Manual w 991 - rzadka ciekawostka, numery rejestracyjne nieprzypadkowe i raczej handlarz na nie specjalnie by w Urzędzie Komunikacji w Poznaniu nie czekał miesiącami (chyba, że miał takie szczęście, że akurat takie mu dali...), do prześwietlenia powody sprzedaży i jeszcze na fakturę do firmy można wciągnąć...
|
|
Góra |
|
Romcio
|
Napisane: 2.01.2018, 17:24 |
|
|
Wszyscy po trochu macie rację,tylko umknęlo niektórym że kolega napisał że sprzedający nie chce udzielić podstawowych info. Gdy ja kupowałem to dostałem vin przez telef.Gdy kiedyś będę sprzedawał też go udostępnię. HEJ
|
|
Góra |
|
Grzegorz 66
|
Napisane: 2.01.2018, 17:56 |
|
|
westbam1973 napisał(a): Jarecki napisał(a): mariuszsoq napisał(a): sonda napisał(a): ktoś chce szybko sprzedać i wystawia niską cene to od razu złom tylko każdy chce tanio kupić ,masz z tego rocznika po 300 to jedź i kup, po co zaczynasz od najtańszych to tak jak z paskami b5, wiadomo ze jest cena od x tysi do xx, tych do sredniej ceny wszystkich nawet sie nie oglada, dopiero od polowy ceny w gory, kazdej marki to sie tyczy, logika ludzie. a to, ze ktos zaczyna od najtanszych to juz druga sprawa, takie oszukiwanie samego siebie. Co to za bzdura kompletna... nie rozpatruje się aut z dolnej półki cenowej bo na pewno złomy a drogie na pewno dobre, noż jacy wszyscy burżuje w tym kraju - same droższe kupują... Odnośnie tematu rzeczonej 991 i kolegi który pisze żeby się tym nie interesować - był ktoś? widział? oglądał? Przypominam, że komentujecie czyjąś własność. W stanie przez nikogo tutaj niezweryfikowanym, więc wydajecie opinie kompletnie bez żadnych podstaw. Czyli jednocześnie opluliście gościowi auto, bo nie wysłał vinu czy czegoś tam jeszcze. Jak tak można? Porąbany jest ten internet i ta polska mentalność... każdy dołoży trzy grosze i na koniec tego wątku się okazuje się że to złom, który nie ma prawa być w tej cenie. Mam nadzieję że kiedyś będą konkretne rozwiązania prawne, pozwalające właścicielowi takie rzeczy rozwiązywać - gdyby się okazało że to pomówienia. Żeby była jasność - nie mam nic wspólnego z tym autem ani właścicielem i nie mam pojęcia jaki jest jego stan. Ale to co robicie jest po prostu niedopuszczalne. Dokładnie tak wyglada nasza małostkowość . +1 JARECKI-a które to z Twoich aut było wystawiane w dolnej półce cenowej?No przypomnij mi? A dobrze wiesz,że nie masz najtańszych aut,bo złomów nie bierzesz do odsprzedaży.I nie nakręcaj się tylko popatrz na wątek z żółtą turbo.Jak gośc nie chce podać nr VIN to kupujący musi zakładać najgorsze(Ty VINU nie wysyłasz?)
|
|
Góra |
|
Mic182
|
Napisane: 2.01.2018, 19:00 |
|
|
Grzegorz 66 napisał(a): westbam1973 napisał(a): Jarecki napisał(a): mariuszsoq napisał(a): sonda napisał(a): ktoś chce szybko sprzedać i wystawia niską cene to od razu złom tylko każdy chce tanio kupić ,masz z tego rocznika po 300 to jedź i kup, po co zaczynasz od najtańszych to tak jak z paskami b5, wiadomo ze jest cena od x tysi do xx, tych do sredniej ceny wszystkich nawet sie nie oglada, dopiero od polowy ceny w gory, kazdej marki to sie tyczy, logika ludzie. a to, ze ktos zaczyna od najtanszych to juz druga sprawa, takie oszukiwanie samego siebie. Co to za bzdura kompletna... nie rozpatruje się aut z dolnej półki cenowej bo na pewno złomy a drogie na pewno dobre, noż jacy wszyscy burżuje w tym kraju - same droższe kupują... Odnośnie tematu rzeczonej 991 i kolegi który pisze żeby się tym nie interesować - był ktoś? widział? oglądał? Przypominam, że komentujecie czyjąś własność. W stanie przez nikogo tutaj niezweryfikowanym, więc wydajecie opinie kompletnie bez żadnych podstaw. Czyli jednocześnie opluliście gościowi auto, bo nie wysłał vinu czy czegoś tam jeszcze. Jak tak można? Porąbany jest ten internet i ta polska mentalność... każdy dołoży trzy grosze i na koniec tego wątku się okazuje się że to złom, który nie ma prawa być w tej cenie. Mam nadzieję że kiedyś będą konkretne rozwiązania prawne, pozwalające właścicielowi takie rzeczy rozwiązywać - gdyby się okazało że to pomówienia. Żeby była jasność - nie mam nic wspólnego z tym autem ani właścicielem i nie mam pojęcia jaki jest jego stan. Ale to co robicie jest po prostu niedopuszczalne. Dokładnie tak wyglada nasza małostkowość . +1 JARECKI-a które to z Twoich aut było wystawiane w dolnej półce cenowej?No przypomnij mi? A dobrze wiesz,że nie masz najtańszych aut,bo złomów nie bierzesz do odsprzedaży.I nie nakręcaj się tylko popatrz na wątek z żółtą turbo.Jak gośc nie chce podać nr VIN to kupujący musi zakładać najgorsze(Ty VINU nie wysyłasz?) Grzegorz, nie wytrzymałem. Zadzwoniłem do człowieka podał mi Vin i powiedział wszystko o samochodzie. Proponuję weryfikować, a później pisać o tym kto czego nie podaje. Auto dostało górą. Szyba czołowa, lampy całe. W Polsce od dwóch lat. Pozdrawiam, Michał
|
|
Góra |
|
sonda
|
Napisane: 2.01.2018, 20:07 |
|
Nr klubowicza: 296
|
jak by była w PDK-u to bym kupił
Góra |
|
Mic182
|
Napisane: 2.01.2018, 20:23 |
|
|
sonda napisał(a): jak by była w PDK-u to bym kupił Mnie ten zakres uszkodzeń też nie przeraża. Pozdrawiam, Michał
|
|
Góra |
|
Bristol
|
Napisane: 3.01.2018, 20:49 |
|
|
|
Góra |
|
Mic182
|
Napisane: 3.01.2018, 21:34 |
|
|
|
Góra |
|
FilipN
|
Napisane: 3.01.2018, 22:12 |
|
|
|
Góra |
|
krist
|
Napisane: 4.01.2018, 0:00 |
|
|
i jeszcze 997 jak dla mnie za bardzo przypomina 996. Zapewne auto z 2011 roku będzie technicznie bardziej zaawansowane, silnik, skrzynia, multimedia i pewnie większość częśći jest ulepszona, ale jak popatrzysz na fotele, profil z boku, ilość miejsca wewnątrz, to ja tam cały czas widzę 996. Co nie jest złe samo w sobie, ale w aucie za 266 to by mi przeszkadzało, jakbym był na kupnie to bym już pewnie jechał po to 991 eSka, nie składana z przystanka i za 230, w manualu, założę się że szybko zmieni właściciela
|
|
Góra |
|
sonda
|
Napisane: 6.01.2018, 12:20 |
|
Nr klubowicza: 296
|
Ktoś był ? Oglądał ?
Góra |