Witam,
Sam jestem użytkownikiem boxstera i uważam ,że dysponując takim budżetem to dobry wybór
Oczywiście 911 to klasyka i chyba każdy ( no może prawie każdy ) wcześniej czy później docelowo właśnie o kultowej już 911 marzy ...
ja chyba właśnie dojrzewam do tej decyzji i mocno sie juz rozglądam za upragnionym 993
ale jak na pierwsze Porsche uważam ,że Boxster jest super.
Poza tym nawet jeśli 911-tkę uda się kupić do kwoty 50 tyś. to myślę ,że stan może pozostawiać wiele do życzenia i napewno coś trzeba będzie dołożyć ( a najgorzej jest się chyba nastawić od początku źle - kupić i od początku dłubać w samochodzie
)
Nie wiem jak inni uzytkownicy ale mój egzemplarz uważam w zasadzie za małoawaryjny. Oprócz elementów eksploatacyjnych jak klocki płytyny etc. nie miałem większych przygód.
( trzeba się też liczyć z wymianą drążków stabilizatora
...ale to już realia polskich dróg, a nie wada samochodu )
..i wiatr we włosach w letnie dni...bezcenne
jedyne co faktycznie może byc dla Ciebie barierą to wzrost, bo faktycznie przy zamknietym dachu wiele miejsca niestety nie ma..tu pomóc może jedynie przymiarka..
z ogłoszeń które wkleiłeś kilka rzeczy napewno może zastanawiać
np. link ostatni...dlaczego samochód który ma 7 lat ma dopiero 17 tyś mil...tak wiem to cabrio ...nie jeździmy zbyt wiele etc... no ale jednak..chyba troche mało
Widać ,że raczej szukasz samchodu z manualną skrzynią biegów
też mam taką i innej nie chciałbym mieć ,ale to pewnie kwestia indywidualnych upodoban i gustów ..a z tymi się nie dyskutuje
powodzenia w poszukiwaniach wymarzonego samochodu
pozdrawiam