Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2008, 0:39 

Też przyłączam się do podziękowań dla wszystkich a w szczególności dla Darka - było MEGA SUPER :thumbup: :headbang:

Już się nie mogę doczekać następnej takiej imprezy :blob:

Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2008, 1:36 

Nr klubowicza: 095
Wielkie podziękowania dla organizatorów !!!! :notworthy:

To jest dokładnie to czego potrzebuje klub porsche - imprez i szkół jazdy zorganizowanych na jedynym w Polsce obiekcie który jest wprost stworzony dla prosiaków 8)

Fajnie jakby następną imprezę udało się tez połączyć w taki mega weekend auto-sportowy z SuperOS'em ?

jest: 991 GT3, 718 T

było: 996 carrera 4s ; 996 turbo ; 997 turbo
-------------------------------------------------------
Puchar PCP 2013 (997 turbo)
mariusz

Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2008, 10:50 

Kurcze, ja tu widzę, że trzeba szykować auta wcześniej niż na sezon..

Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2008, 11:03 

mimo niepokoju o opony ,z nadmierna odwaga pojechałem i ciesze sie z tego powodu ,pierwsze lody połamane,było bardzo sympatycznie ,ale droga powrotna to był koszmar , v-max 90 ,woda w koleinach temp 0 a ja 275 semi i takie negatywy ,nadgarstki tak mnie bola ze szklanki nie podniose :roll: ,chyba kilku pląb brakuje po 40km prostej na Malbork ,( nie polecam tej trasy ) , co do toru był suchy wiec było super , dzieki DYRON za pomiar głośnosci :wink: sorki dla kolegi z czerwonego s2 ktory myslał ze jest w stanie wyprzedzac zdławione turbo s na prostej ,ale one zjezdzało do pitstopu z kierunkowskazem - fakt nie widziałem Cie byłes w martwym punkcie ,dla mnie pociecha ze na nieprzygotowanym aucie jestem w stanie nawiazac rywalizacje z doswiadczonym Rychem wiec wiem jakiego czasu na bank sie spodziewac ,do zobaczyska nastepnym razem ,napewno bede jezeli juz bedzie cieplej bo nie mam zamiaru testowac innych opon a na tych strach w oczach ,pozdro dla własciciela kia , daje rade na obiekcie :!:

Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2008, 11:49 

Nr klubowicza: 094
no trzeba przyspieszyc dzialania a ja nawet opon nie zamowilem :o . Tylko nie robcie 16.03 bo wtedy rusza F1.
Ja sie pisze na nastepny bo juz powoli moja prawa stopa zaczyna dziwnie sie zachowywac po tak dlugiej przerwie :)

in: Rally,Mezgers
Nobody is born a legende, you race to become one.

Pucharek PCP 2007,2008,2009,2010,2023r.
Carting Cup PCP 2015r.
----------------------------------------------------
Futuresolar OZE, fotowoltaika, pompy ciepla.
https://futureoze.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2008, 12:25 

Nr klubowicza: 060
MM-Racing napisał(a):
no trzeba przyspieszyc dzialania a ja nawet opon nie zamowilem :o . Tylko nie robcie 16.03 bo wtedy rusza F1.
Ja sie pisze na nastepny bo juz powoli moja prawa stopa zaczyna dziwnie sie zachowywac po tak dlugiej przerwie :)
STARTUJESZ :?: -mysle o F1 :!: Avator jednak podzialal :D

Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2008, 13:02 

Nr klubowicza: 094
tona napisał(a):
MM-Racing napisał(a):
STARTUJESZ :?: -mysle o F1 :!: Avator jednak podzialal :D

Taaa juz drugi raz chce startowac.....raz juz chcialem :) :)
Tomek widze, ze z Ciebie taki "gapa cwaniak" :wink:

A tak na serio jakbym chcial w F1 startowac to bym musial 20 kg zrzucic potem z rok oboz kondycyjny i pewnie po 6 miesiacach doszedlbym do wniosku, ze lepiej kupic pizze, piwko i wlaczyc polsat sport :) :wink:

in: Rally,Mezgers
Nobody is born a legende, you race to become one.

Pucharek PCP 2007,2008,2009,2010,2023r.
Carting Cup PCP 2015r.
----------------------------------------------------
Futuresolar OZE, fotowoltaika, pompy ciepla.
https://futureoze.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2008, 13:25 

Albo playstation
pizza i piwko :P

Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2008, 17:43 

cytat " [quote="Daryon944"]No! Pogoda dopisała 8)
Wyjeździłem się że hej!(130km :shock:) ... podobnie jak wszyscy... na 30 min przed zakończeniem jazd większość odpoczywała :)... poza samotnym nevadą...instruktorzy nie byli w stanie go zdjąć z toru :wink: Mariusz mówił, że to DriftBox ale wg. mnie zaciął mu się tempomat :shock: :wink: :D :D :D "

Jedno i drugie jest prawdą :wink: - jak tu zjechać z toru jak DriftBox pokazuje każde moje kółko lepiej niż życiówka ( 1:59 - 2:00 max)no i ten tempomat ...? - jak instruktorzy machali do mnie bym zjechał to ja odbierałem to jako pozdrowienia dla szybkiego i wściekłego :lol: :wink:

Tak na poważnie na prostej przy depo wpatrywałem się w DriftBox-a bo wtedy wyświetlał jaki czas był na kółku i myślałem że jeździmy do 16 jak było wstępnie powiedziane - co tu dużo opowiadać i tłumaczyć - po prostu rozjeździłem się :P :D :drive:
Na marginesie dodam , że jak już instruktor wyszedł na tor by mnie zatrzymać to po wyjściu na prostą zacząłem już hamować a pomiar czasu wskazał 2:0 - jak by było gdybym jeszcze tą prostą przeleciał na przelotkę 1:58 ??? - no cóż dowiem się pewnie przy następnym takim spotkaniu - jeszcze raz wielkie dzięki i pozdro dla wszystkich uczestników tego jakże udanego spotkania :headbang: :piwo:

Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2008, 21:38 

Nr klubowicza: 060
MM-Racing napisał(a):

Tomek widze, ze z Ciebie taki "gapa cwaniak" :wink:

Nooo to przy..es mi na "poziomie"...morza (wlasciwie zatoki)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]