Dołączył: 30.03.2012 Posty: 2283 Lokalizacja: Warszawa-Sękocin
Nr klubowicza: 330
Polecam wszystkim , którzy oprócz swoich czterech kółek lubią też od czasu do czasu pojeździć na ośmiu , jutrzejszą imprezę NIGHT SKATING WARSZAWA więcej informacji : www.nightskating.waw.pl
Dołączył: 18.01.2012 Posty: 1647 Lokalizacja: Warszawa Boxster S 986
Nr klubowicza: 694
To przez Was stałem ostatnio przed światłami chyba z pół godziny w centrum Warszawy, moi współpasażerowi używali niedwuznacznych słów (trochę się śpieszyliśmy)
nie wiedzialem ze ktos z forum jezdzi my z Ania na pewno bedziemy ... to swietna okazja zobaczyc miasto ze srodka ulicy tj z innej perspektywy i troche sie poruszac
Nosz kurde "rozpisuję" się o tym już od zeszłego roku
Przed imprezą jest możliwość wypożyczenia rolek , więc można się przyłączyć nawet jeżeli się nie ma
widziałem wczoraj przez okno na Batorego mnóstwo ludzi na rolkach widok niesamowity, chyba dobre pół godziny im zajął przejazd w punkcie w którym mieszkam
Michał to ja tu od paru lat nap... o tym w klawisze a Ty dopiero teraz się zgłaszasz
Jest parę filmików na YT co by Ci zima szybko minęła http://www.youtube.com/results?search_q ... g+warszawa I jeszcze jeden był już wcześniej, ale to mój ulubiony