Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 3.07.2013, 19:20 

Sprawa domknięta leasing załatwiony więc mogę się pochwalić :) Moje pierwsze w życiu Porsche i spełnione marzenie :) Czarna 911 4GTS z PDK 2011 pierwsza rej 2012 z Porsche Centrum Warszawa. Niektóre osoby pewnie auto znają ;) Fotki wrzucę jak odbiorę auto, czyli pewnie za tydzień :( Liczyłem, że uda mi się szybciej domknąć temat i pojawię się na zlocie ale niestety nie udało się.

Zastanawiam się nad wymianą kierownicy na wersję Sport Design z łopatkami. Mam ofertę za 5 tys z wymianą, czy warto ? :) Starą kierownicę PDK z przyciskami za ile można realnie sprzedać ?

Czy kupujecie w ubezpieczeniu dodatkowy pakiet przed utratą wartości ?
Dostałem dobrą ofertę ok 2,2% wartości auta ale brakuje tego dodatkowego ubezpieczenia od utraty wartości a to chyba warto mieć ?

Czy jest jakaś ekipa z Wrocławia i okolic, która organizuje spotkania ? :)

Jeśli temat umieściłem w złym miejscu to proszę o przeniesienie :)

Tytuł:
PostNapisane: 3.07.2013, 20:07 

GTS to dobry wybór :thumbup:

gratuluję :!:

Tytuł:
PostNapisane: 24.07.2013, 0:25 

Ktoś tam jest:)
To mamy dwa we Wro?

Tytuł:
PostNapisane: 24.07.2013, 19:03 

w końcu ktoś z okolicy :) Nie całkiem Wroc ale ostatnio stwierdziłem, że lepiej usunąć na profilu miasto bo po zmianie auta mam jakieś dziwne sytuacje i zazdrość ludzka trochę mnie zaskoczyła :) A kolega nie ma czasami białego GTSa w manualu ? Może kiedyś jakiś spocik zrobimy i zbierze się kilka osób z Dolnośląskiego ? :)

Tytuł:
PostNapisane: 24.07.2013, 21:47 

GTS z PDK - lepiej być nie mogło :) - gratulacje !

Tytuł:
PostNapisane: 24.07.2013, 22:24 

Dziękuję :) Nie miałem jeszcze czasu zrobić jakieś ładne foty ale wrzucę 2 z tel :) Ostatnio mam fajną statystykę 1dzień = 1bak :) Księgowa się śmieje, że teraz będę miał większe koszty niż dochody :lol:

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Tytuł:
PostNapisane: 25.07.2013, 9:58 

vako napisał(a):
w końcu ktoś z okolicy :) Nie całkiem Wroc ale ostatnio stwierdziłem, że lepiej usunąć na profilu miasto bo po zmianie auta mam jakieś dziwne sytuacje i zazdrość ludzka trochę mnie zaskoczyła :) A kolega nie ma czasami białego GTSa w manualu ? Może kiedyś jakiś spocik zrobimy i zbierze się kilka osób z Dolnośląskiego ? :)

Czarny z PDK. Normalnie po fotkach patrząc....mój;) tylko rejestracja DW a nie WZ.
Trzeba koniecznie zrobić przejazdzkę po obwodnicy póki odcinkowego pomiaru jeszcze nie założyli. Ten RS tez Twój?

Tytuł:
PostNapisane: 25.07.2013, 10:07 

Piękny :)

Tytuł:
PostNapisane: 25.07.2013, 20:24 

qn napisał(a):
vako napisał(a):

Czarny z PDK. Normalnie po fotkach patrząc....mój;) tylko rejestracja DW a nie WZ.
Trzeba koniecznie zrobić przejazdzkę po obwodnicy póki odcinkowego pomiaru jeszcze nie założyli. Ten RS tez Twój?

Tak Rs też mój ale chyba w weekend pojedzie do DE :) Szkoda mi go oddawać bo świetnie prowadzi się po zakrętach i wygląda jak WRC ;)
Budzi mnóstwo pozytywnych emocji i kierowcy z innych aut często podnoszą kciuka do góry i uśmiechają się :)

Tytuł:
PostNapisane: 25.07.2013, 20:54 

KoKoS napisał(a):
Piękny :)

i w końcu prosie oddycha świeżym górskim powietrzem, pełnymi płucami i w weekendy podróżuje po rajdowych oesach. Dobrze trafiło bo już pewnie było zmęczone tymi warszawskimi korkami ;)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]