Nr klubowicza: 164
Zdjeć jest już sporo ale to białe na razie wyglada najlepiej. Bo białe!
Ale dalej nie wiadomo co pod maska i jakie bajery dodadza. Autocar teraz pisze ze GTS bedzie bez turbo. Jeśli zostawia 3.8 NA i dadzą mu 450 KM to sie zezloszcze! Chociaż akurat w tym przypadku miałoby to głęboki sens. Wtedy zdecydowanie wypełniałby przestrzeń pomiędzy GT3 a S.
Z tego co czytałem wywiad z jakimś tam dyrektorem z Porsche jakiś czas temu, to tylko serie 911 GT "X" ( czyli m.in. GTS ) maja pozostać z silnikami N/A. Cała reszta ma byc wspomagana, trochę szkoda. Niby łatwo bedzie sie podnosić moc programem, ale z drugiej strony kończy sie to cos. Co raz wiecej księgowych sie wtrąca, i chore unijne przepisy.
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5188 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
Kokos, dokładnie tak. Będzie łatwiej modować, tylko szkoda tych n/a... Trzeba się cieszyć tymi które jeszcze są. 997.2 i 991.1 mogę jeszcze trzymać cenę w związku z tym.
Nr klubowicza: 164
A ja kupiłem teraz a nie za rok miedzy innymi dlatego, ze powiedzieli mi ze wszystkie - poza gt3 bedą turbo rownież GTS. Ale GTS z NA i 450 KM to naprawdę bedzie super auto.