Cześć wszystkim.
Z racji tego że mam ogromny głód jazdy w piekle ( zielonym piekle jak nazywają obiekt
NURBURGRING ) oraz że zawsze tam mi się najbardziej podoba postanowiłem na spontanie wybrać się tam w dniach 09-12.10.2015.
Niestety ograniczona ilość fajnych miejsc noclegowych wymusza ograniczoną ilość uczestników więc szukam max. 14 chętnych na specjalny ekskluzywny wyjazd do mekki każdego moto świra
09.10.2015 wyjazd w grupie lub indywidualne do Niemiec na Ring = zakwaterowanie w Hotelu
10 - 11.10.2015 w godz. od 8.00 do 19.00 jazdy po Nordschleife 12.10.2015 wymeldowani z hotelu i powrót do Polski
KOSZTY: Hotel 3 noclegi-rezerwacja u Sabine Schmitz w Hotelu Am Tiergarten przy Ringu po 60 euro od osoby ze śniadaniem .
POKOJE :2 osobowe są 3 pokoje
3 osobowe są 3 pokoje
Dobieramy się jak ostatnio bo wspólne dzielenie się pokojami facetom oczywiście nie przeszkadza.
Całodniowy bilet na jazdy po Nurburgringu 518 euro.
Można mniej, w zależności od ilości rund każda ma 20,8 km po
27 euro za rundę. Bilety na Ring kupujecie sobie na miejscu sami , każdy na tyle okrążeń ile będzie w stanie przejechać
--------------------------------------------------------------------------
By zająć się wszystkim dla was proszę o zapisy i wpłaty po 180 euro od osoby do 01.10.2015 i to jest termin ostateczny ponieważ do tego czasu mam przyblokowane pokoje = ilość 15 miejsc ( ze mną ).
W razie pytań proszę o kontakt ze mną pod nr 880 911 917 Krzysztof
1. Kimbex
2. .....