Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26.01.2014, 21:17 

Witajcie przyjaciele,

Czy moze ktos polecic tapicera ktory profesionalnie dobierze rodzaj skory oraz pozniej rownie profesionalnie obszyje?:) Carlex w ktorym zawsze zostawialem samochody na kierownice maja rezerwacje do marca :D
Wysylka wchodzi w gre, tylko prosze o polecenie kogos kto zrobi swietna robote, dopasuje skore tak zeby airbag naturalnie wspolgral z obreczą itd. Na pewno rozumiecie co mam na mysli i na pewno macie kogos godnego polecenia.

Dziekuje za odpowiedzi!

Tytuł:
PostNapisane: 26.01.2014, 22:18 

Nr klubowicza: 358
Ja kiedyś robiłem kierownicę w firmie Java pod Włocławikiem. Wystarczyło się umówić na 3 dni przed przyjazdem. Wykonanie bardzo wysoki poziom. Cena jak pamiętam to chyba 400zł.
Jak przeglądałem ich zdjęcia z wykonanych prac , to były tam pospolite auta po supersamochody i helikoptery.
www.javacardesign.com

G50 3.2
965
993tt

Tytuł:
PostNapisane: 26.01.2014, 22:51 

Jakieś dwa lata temu robiłem tu:http://www.autotap.eu/ kierownica z wstawkami z perforowanej skóry ok 200zł...jestem bardzo zadowolony :D

Tytuł:
PostNapisane: 26.01.2014, 23:41 

Jak robiłeś wcześniej w Carlex'ie to wiesz o co chodzi i może warto poczekać do marca ? No chyba , że sprawa pilna.
Jeśli miałbym coś polecić ...... to tylko Carlex :thumbup:

Tytuł:
PostNapisane: 27.01.2014, 0:05 

Pytałeś w firmie TAPCAR?

Tytuł:
PostNapisane: 27.01.2014, 1:56 

Po dwóch próbach, ostatecznie w Carlex Design zrobili jak powinno być. Może warto 1,5 miesiąca poczekać?

Tytuł:
PostNapisane: 27.01.2014, 13:26 

Wiewior.... moim skromnym zdaniem to nie kombinuj. Masz sprawdzony Carlex, na wystawe nie jedziesz już... tyle miałeś wytartą to i troche możesz ją mieć wytartą. Chyba że szykujesz klamora do sprzedaży to byle gdzie.
Ale jeżeli jest to Twój samchód to daj se troche czasu... termin klepnij i czekaj na niego cierpliwie. Mi robili wymiane tapicerki w BMW Z4 i ... dzis juz nigdzie indziej bym niedał dotykać samochodu.

Tytuł:
PostNapisane: 27.01.2014, 18:31 

Tak panowie, temat ten co sprzed zimy, czyli slabo z finansami na studiach dlatego raczej nadal aktualna sprzedaz no chyba ze wyczaruje do sezonu 10k PLN znikąd, bo na dobrze platna prace nie ma czasu poki nie skoncze studiowac. Pare stow na dodatki zawsze znajde i dlatego chce wsadzic z kolejne kilkaset na odswiezenie tapicerki i obszycie kierki, bo na kierownicy ktos mial chyba nerwice i po prostu dziure w jednym miejscu wydrapal, zaczelo sie pruc dalej i nie moge na to patrzec. A nie sprzedam samochodu z taka kierownica bo to wstyd to raz, a dwa nie chce robic tego byle gdzie byleby byla nowa skora- tylko zeby to potencjalnego nowego nabywce cieszylo. Choc do sezonu jeszce daleko i moze faktycznie wyczaruje te 10k ktore potrzebuje na kolejne lata i wtedy zostanie dobrze zrobiona kierka dla mnie. Problemem jest tylko termin bo:
Jest jeden kolega mocno zainteresowany kupnem auta i chce przyjechac poogladac i ewentualnie wziasc juz w lutym, dlatego nie mam czasu czekac do marca - BO TYLKO DO NICH chcialbym to dac. Tak samo siedzenia- powiedzieli mi +/- 700zl za KOMPLET dwoch siedzen, to smieszna kasa a wiem jakie stamtad wyjdą jesli by znalezli dla mnie czas.

Tytuł:
PostNapisane: 28.01.2014, 16:02 

Skoro znajomy jest zainteresowany, to po prostu zamiast dołożyć by cokolwiek zrobić, to wytłumacz mu jak sprawa wygląda, spuść mu za obszycie i podaj namiary aby mógł dać do profesjonalnej obróbki :)

Off Topic: Przykro słyszeć, że sprzedajesz samochód. Pamiętam dopiero co jak je kupiłeś i cieszyłeś się strasznie :(

Tytuł:
PostNapisane: 29.01.2014, 0:13 

Wieeeem, ale chcialem wiesz- zeby to robilo AGHRR!! wrazenie!
No ale nic, to zostawiam tak jak jest bo albo Carlex albo nic, jak nie zdecyduje sie na kupno to dla siebie bede miec idealnie obszyta kierke. Ew ta JAVA jeszcze bo wiem ze tam tez kosmosy robią...

Przyjacielu zebys Ty wiedzial jak ja ubolewam nad tym ALE poza tym jednym kolega ktory jest zainteresony na razie nikt inny nie wie o tej ofercie- bo ja ją tylk oraz wystawilem na allegro pare miesiecy temu i dodalem informacje ze wystawie kolejny raz dopiero w sezonie. Licze ze sie obedzie bez sprzedazy, bo co ja zrobie bez Porsche!!! ;( MUSZE wykombinowac cos zeby zostal chociaz jeszcze na rok! :(
Cieszylem sie jak dziecko i nadal sie ciesze jak tylko wchodze do garazu.
Fajnie ze pamietasz takie rzeczy :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]