Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10.09.2011, 8:34 

Nr klubowicza: 170
Tutaj jeszcze pare zdjec z roboty ;)

http://s1082.photobucket.com/albums/j36 ... 1QQtppZZ16

Było 997.1 TT - 563 KM
Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie :)

Tytuł:
PostNapisane: 9.12.2012, 20:14 

Odświeżam wątek, bo szukam dobrego lakiernika, który odnowiłby mi profesjonalnie lakier. Kogo na moim miejscu byście odwiedzili?

PostNapisane: 10.12.2012, 22:48 

sportmzd napisał(a):
OlkaOj napisał(a):

Jak chce Ci się podstawić samochód do Warszawy to polecam www.sztukalakierowania.pl

Również polecam. Serwis mieści się na ulicy Liwskiej przy Trasie Toruńskiej i daje pełną gwarancje na wykonywane naprawy, także jest to duży komfort psychiczny w przypadku drogiego auta :lol:

W tym tygodniu odebrałem auto i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej z ich usług korzystał też znajomy, także serwis sprawdzony. Jeśli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem.

Pozdrawiam Rafał.

Hanii skorzystaj z namiarów podanych wcześniej:) Serwis naprawdę porządny, nie ma co szukać dalej ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10.02.2013, 23:49 

Jeśli kosmetyka lakieru to www.shinefactory.pl, jeśli naprawy blacharskie i lakiernicze to www.super-plus.pl
Jeśli masz wgniecenia na lakierze, to s plus Jabłonna
Sztukę lakierowania radzę omijać szerokim łukiem. Dałem się kiedyś nabrać na ich wszechobecny marketing i poniosłem tylko dodatkowe koszty na poprawki w innym serwisie.

Tytuł:
PostNapisane: 18.02.2013, 22:56 

Hanii

W jakim mieście szukasz i czy auto koniecznie musi isć do lakierowania, bo może jest możliwość zrobienia jego korekty bez konieczności lakierowania?

Tytuł:
PostNapisane: 19.02.2013, 16:29 

www.ochronalakieru.pl

polecam. Obsługują też nasze firmowe auta - usługi na najwyższym poziomie.

Tytuł:
PostNapisane: 19.02.2013, 18:14 

Jeśli chcesz mieć dobrze polakierowane auto, a odległość nie ma dla Ciebie znaczenia, to polecam lakiernictwo w Chróścinie /woj.opolskie/, malują tam m.in. wszystkie auta od Lellka, więc znają się na lakierach Porsche, nawet wożą auta z Porsche Katowice do nich.

Tytuł: Datailing
PostNapisane: 20.02.2013, 10:36 

Około 2miesiace temu w swoim GTSie robiłem powlokę kwarcową w CarSpa we Wrocławiu (ta nazwa "CarSpa" to chyba zbieżność z innymi firmami, które polecacie w innych miastach:)).
Lakier w (wówczas 3miesiecznym) autku był juz nieco zarysowany po myciach parowych i bezwodnych (tarcie szmatkami, gabkami, chemia itd).
Sympatyczny Pan po umyciu ponakładał jakieś cuda, poglinkował, popolerował itd, bączek mój w sumie przebywał u niego 2,5doby. Efekt przy odbiorze był niesamowity.
Polecam, bo facet pracuje sumiennie i jest naprawde dokładny. Koszt u niego to 700-900zl, w starych autkach drożej bo lakier bardziej zniszczony. Cenowo konkurencyjnie wydaje mi sie w porównaniu ze Stolicą i tym samym srodkiem nakladanym np.w serwisie Porsche (koszt 2,5kzł).
Efektywność powłoki teoretyczna to 2lata ale z praktyki wiele osób mówi, ze wytrzymuje realnie do roku przy częstym mycia samochodu (a któż nie myje swojego prosiaka codziennie;))) Czas pokaże jak jest naprawdę...

Efekty pracy mozna zobaczyć tutaj:
http://jadewblasku.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=245
Za treść wypowiedzi tamtejszych forumowiczow na temat samochodu itd nie odpowiadam :p ;)

A firma to:
http://www.wroclawcarspa.pl/o-nas/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]