Witam
Postanowiłem że mój Boxster spędzi zimę w garażu więc szukam nabywcy na opony zimowe w bardzo dobrym stanie. Za odzyskane pieniążki kupię Mu inne potrzebne części. Zapraszam do oglądania tym bardziej że to ostatni "dzwonek" bo słyszałem że w pierwszej połowie grudnia zacznie się prawdziwa zima
Zainteresowanie jest dość małe więc mam taką propozycję. Może ktoś potrzebuje takich opon? Jeśli tak to bardzo proszę o kontakt i rozsądną propozycję cenową. Myślę że się dogadamy
Cena potencjalnie atrakcyjna, ale przynajmniej dwa mozliwe problemy: 1. Porsche rekomenduje by opony byly wszystkie tej samej marki/typu - tu nie sa 2. Nie podales jaki typ opon - tylko marke i rozmiar, wiec nikt nie jest w stanie stwierdzic czy maja oznaczenie "N", czyli czy sa rekomendowane przez Porsche
Dzięki za wskazówki. Kompletnie o tym nie pomyślałem Jak tylko do nich dotrę to pododaje takie informacje. Jak kupowałem samochód od poprzedniego właściciela nie zwróciłem na to uwagi. Jeszcze raz dziękuję