Witam, w nawiązaniu do tematu wyżej, zakupiłem Porsche Panamere z silnikiem 3.6 w roczniku 2011 z przebiegiem 205 tyś KM, panowie jestem amatorem, kupiłem ten samochód tak naprawdę w godzinę, pojechałem i kupiłem, zastanawiam się co powinienem wykonać za akcje serwisowe na początku jak je zweryfikować, sprawdzić etc...
Jakiej porady oczekujesz poza standardem pozakupowym, typu wymiana płynów itp? Kupiłeś troche na wariata (szanuję, lepsze to niż jak niektórzy latami szukają ideału), ale jak rozumiem nie rozleciało się za bramą, więc daj na jakiś przegląd do serwisu który zna te auta, pewnie coś tam wyjdzie i sobie stopniowo doprowadzaj do stanu jaki cie satysfakcjonuje.
To podepnę się pod temat 3.6 , czy cayenne I 2007-2010 poliftingowy z silnikiem 3.6 czyli 290ps to ten sam silnik co w cayenne II 2010-20?? 3,6 300PS ? Jeśli tak do kiedy ten silnik vw był montowany w porsche cayenne ?