witam mam problem ze skrzynia w mojej panamerze 4s, wyświetla się błąd failure transmission i do tego chceck, brak reakcji na zmianę biegów, po przełączeniu na R kontrolka tylko mruga, na N jest typowy neutralny, D też nie działa.
niestety z diagnostyka jest problem, nikt w pobliżu nie ma piwisa, a jechać nie można, myślałem że ktoś miał taki przypadek i podrzuci dobrego znawcę od skrzyń
Witam. Problem rozwiązany ? Zapewne część o nr: 97031708530
Porsche dobrze o tym wie i wywalił cenę na już poziomie ponad 5000 zł za ten ''kabelek z czujnikami'', w 2017 roku ta część kosztowała zaledwie 500 usd.
witam, niestety problem nie jest rozwiązany, wymienilem aku i przez jakiś czas było dobrze, powróciło jak bumerang teraz do tego stopnia ze miga bieg drugi i nie chce ruszyć, zgasiłem odpaliłem i jak ręką odjął,
Nr klubowicza: 468
Dzięki za info. Podzielisz się o jakich kosztach tutaj mowa? Co to jest ten „widelec”? Miałeś jakieś objawy wcześniej, jaki przebieg ma auto, kiedy wymieniałeś olej w skrzyni?