rychu napisał(a):
kimbex napisał(a):
kurcze ..... piękna stajnia ! Szok
Chyba zaczynam starania o pozwolenia na budowę i wiosną ruszam z budową takiego samego !!!
..no i co tam wstawisz...
...z całym szacunkiem-bo bardzo Cię lubie
porsche panama... toż to będzie wyglądało jak - kolejny porsche salon....
Rychu , też cię bardzo lubię ale mam 1 problem ; bardzo szybko nudzą mi się posiadane auta więc co stoi aktualnie w garażu nie ma znaczenia - dla mnie liczy się ta chwila teraz a nie co będzie jutro , mam kaprys na np. GT-R to w końcu go kupiłem chociaż inni mi odradzali i już.
Chodzi właśnie o taki MĘSKI garaż by móc podziwiać aktualnie to co w nim parkuje a ten ze zdjęć powyżej zaczyna mi się bardzo podobać .
Aktualnie zaparkował bym te bryczki : Panamera / Cayenne / GT-R / Maserati / 994 S2 cabrio , czyli garaż na 4 stanowiska bo jednym zawsze ja lub żona jeździmy więc by się zmieniało.
Te właśnie auta jeszcze bardzo mi się podobają i obecnie chcę je zatrzymać !
Sprzedałem ostatnio 5 x 944 S2 które to skupowałem i 965 jak wiesz = to piękne auta ale jednak do końca nie przemawiają do mnie tak mocno bym zamażył sobie je zostawić .
Serio , zanim zaczęliście ten tutaj temat to przed świętami postanowiłem sobie że w tym roku muszę zbudować taki właśnie MĘSKI garaż tylko dla siebie - taka odskocznia od codzienności .
pozdrawiam