Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2.11.2009, 15:18 

To chyba miło miec coś takiego w garażu obok ukochanego auta?
http://www.youtube.com/watch?v=X0oCFeF9pC8

Tytuł:
PostNapisane: 2.11.2009, 16:37 

eeeee takie dziewczyny możnaby nawet wziąc do domu, po co mają same siedzieć w garażu :D

Tytuł:
PostNapisane: 2.11.2009, 16:59 

Marion

Polki są ładniejsze. A takie to ja bym w garażu jednak zostawił. Przy okazji mogły by mi samochód posprzątać.

Tytuł:
PostNapisane: 2.11.2009, 19:26 

..... no widze że dziewczyny zostały podzielone....to ja biorę tą marną krype niech strace.

Tytuł:
PostNapisane: 3.11.2009, 15:42 

ok, biorę ale co dalej... może Royal Falcon Fleet RFF135 Catamaran by Porsche Design?

http://www.youtube.com/watch?v=H6u8avdGCwg

:twisted:

"Tym razem nie będzie o samochodach. Wspomniany model jest bowiem niesamowicie szykownym jachtem. Powstał on przy współpracy Porsche Design, specjalistów od gadżeciarskich akcesoriów, oraz stoczni z Singapuru. Pomysł na zbudowanie jachtu zrodził się już całkiem dawno, jednak dopiero teraz obie firmy zaczęły przedstawiać pierwsze rendery i szkice.

RFF135 mierzy aż 41 metrów. Dzięki tej przestrzeni na swoim pokładzie może zmieścić aż 10 osób oraz załogę składającą się z kolejnej (szczęśliwej) dziesiątki. Pod pokładem są aż 472 metry kwadratowe przestrzeni, podczas gdy na pokładzie mamy dodatkowe 208 metrów kwadratowych, dzięki czemu jest gdzie się bawić w chowanego.

Łódź tego typu potrzebuje odpowiedniego napędu. Prędkość maksymalna tej jednostki to 35 węzłów (ok.64km/h). Zapewnia ją silnik turbodiesla V16 od niemieckiego producenta, firmy MTU. Dysponuje on masywną mocą 4600KM, przez co posiada duże zapotrzebowanie na paliwo – w ciągu godziny zużywa aż 750 litrów ropy! To dopiero chciwa bestia!:

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]