Nr klubowicza: 029
W pracy mój komputer jest ...do pracy, więc nie gra i pokazuje jakby od niechcenia. W domu te magiczne fale co niosą tyle ciekawości ze świata dochodzą zazwyczaj rano w kuchni, czasem wieczorem w sypialni.... a często wcale. Jest jeszcze jedno miejsce, gdzie mężczyżni czytują z wytchnieniem, ale tam chyba też te fale nie dojdą... Wszelkie prośby do "pudełka" aby mi pokazało Twoje dzieło, nawet przy pomocy magicznego płynu -1/4 Jack Daniels, 1/4 Smirnoff, 1/4 advocaat, 1/4 Martini Dry + cytryna+dużo lodu, /póżniej te proporcje mogły się zmienić, wraz ze zmianą nastroju.../ nie przynisły efektu innego niż " strona niedostępna", zatem pozostaję w domysłach i szacunkiem dla Twej pracy !
Dołączył: 8.03.2007 Posty: 3367 Lokalizacja: sercem i ciałem - poznań
Nr klubowicza: 075
strona chodzi jak złoto..cóż ktoś z wawy niech Tobie ustroi to ustrojstwo..podejrzewam windows 1950..też takiego mam ale nowszą wersję 1954 swoją drogą mógłbyś zainwestować raz w co innego..nie ciągle opony ..czy sprzęgło..pompa..idzie zima więc może nowszy komputer - pogadaj z dyrekcją napewno się zgodzi...