Kubuś72 napisał(a):
W końcu sąsiad się zdecydował i sprzedał
Więcej zdjęć i szczegółów już wkrótce.
Jak kupiłem Boxstera od Adama, to ze względu na kolor, wtedy też mój sąsiad zaczął rozglądać się za 911, wyłącznie w tym kolorze i takową zakupił, nacieszył się samochodem przez 18 miesięcy i przyszedł czas na wymianę.
O tyle jestem w komfortowej sytuacji, iż znam poprzedniego właściciela i osobę od której kupował
.
Auto z początku produkcji, kupione w Polsce, pierwszym właścicielem był Lellek, samochód był uderzony w prawy przód, mam zdjęcia z przed naprawy, nic strasznego nie było - zderzak, wzmocnienie, błotnik, lapma i przygnieciona maska.
Mój sąsiad jest perfekcjonalistą i jak kupił to swoje włożył, więc mi w tej chwili pozostało zrobić przegląd roczny - oleje, łącznie ze skrzynią, płyny i świece i cieszyć się z jazdy.
Stoi na nowych oponach Pirelli P Zero, ma nowe klocki, tarcze itp., brakowało mu nowej wersji navi, którą zakupiłem.
W zasadzie dla mnie jedynym "mankamentem" jest tiptronic, wolałbym manuala, ale pozostała część wyposażenia bajka, jest w środku w pełnej skórze jak pachnie
i ma wszystko jak na ten rocznik a przebieg 59 tys. jest autentyczny, wyślę więcej zdjęć.
Cieszę się bardzo z niego