witam wszystkich serdecznie
i tak jak w temacie ,interesuje mnie ta pompa paliwa wystawiona na allegro czy ktoś może coś o nie powiedzieć ,jest nowa i bardzo tania no i dlatego podejrzana ,ale kto wie?
czy ktoś używał takiej i coś może powiedzieć?
pozdrawiam
http://www.allegro.pl/item907533927_pom ... 0_940.html
no wiec, wlasnie dzisiaj odebralem paczke od kuriera z ta pompa . Na oko wyglada solidnie ale jak pracuje i jakie ma parametry to nie wiem. . . Jak za jakies 2 miesiace zrobi sie cieplo to bede wymienial plyny , filtry i zobaczymy co ta pompa potrafi.....
Ps.
Ja kupilem z innej aukcji i teoretycznie w opisie bylo info ze daje 6 bar. wiec wystarczajaco do 928 ... gwarancja tez jest wiec chyba warto.
witam ponownie ,
byłbym zobowiązany jakby kolega napisał ,opisał, oczywiście po zamontowaniu tej pompy ja pracuje.
mam nadzieje że nie jest z nia tak jak z tymi elektronarzędziami w marketach po 40 zł ,mają gwarancje i co z tego .po tygodniu stają .naturalnie dostajemy nowy sprzęt z gwarancji ale ile czasu i nerwów to kosztuje.
a niech ta pompa stanie w trasie ,co nam da gwarancja?
ale zawsze można wozić drugą co nie ? haha
pozdrawiam wszystkich
no ja wybralem i tak ta najdrozsza ( 145 zl ) i od sprzedawcy ktory sprzedaje je juz paru lat ... zobaczymy. Juz czesto sie spotykalem z produktami ktore byly identyczne z tymi w salonie tylko cena 8 razy nizsza.