Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2.03.2010, 15:29 

Witam, na imie mi Darek i mam nadzieje ze moj pierwszy wpis znalazl sie w odpowiednim miejscu poniewaz nie jest to typowy temat w rozumieniu ogloszenie chociaz w sumie generalnie jest.Przepraszam ze nie wystartowalem z powitaniem w innym dziale ale nie posiadam samochodu m-ki Porsche (marzenie) wiec to na ta chwile jedyny moj udzial w tym klubie .

Temat dotyczy samochodu modelu 911 z roku produkcji 1979.
Dostalem namiar na ten samochod od znajomego a poniewaz marzenia zderzaja sie z rzeczywistoscia mnie osobiscie na takie autko nie stac
Moze wiec ktos bedzie zaintereowany
Z informacj i jakie posiadam samochod ten jest bez silnika i skrzyni biegow oraz sa niewielkie braki w ukladzie elektrycznym prawdopodobnie komory silnika..Samochod jest w Szwecji wiec nalezy wziasc to pod uwage
Jedyne zdjecie jakim dysponuje

http://213.132.112.100/images/67/6772472179.jpg

Wladciciel chce okolo 3.5tys euro .Nie wiem czy to jest dobra cena , wydala mi sie interesujaca ale jestem w temacie marki Porsche raczej laikiem .Znajac rynek Szwedzki mozna sie spodziewac dobrego stanu i tego ze samochod jest raczej w takim stanie jakim opisuje go wlasciciel.Istnieje mozliwosc na wzor USA otrzymac informacje na temat przeszlosci auta.Moze wiec kogos zainteresuje ten samochod , ze swojej strony dysponuje telefonem do wlasciciela ktore chetnie udostepnie zainteresowanym na priv

Pozdrawiam
Darek

Tytuł:
PostNapisane: 2.03.2010, 15:49 

on już dawno zamarzł.... :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]