|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
911rebel
|
Napisane: 1.02.2026, 13:14 |
|
|
|
Bagażnik dachowy amerykańskiej firmy rennline, jest to kompletny bagażnik gotowy do zamontowania, bardzo łatwy montaż, postanowiłem wystawić tylko dlatego ze plany się zmieniły odnośnie mogło auta i niestety nie będzie mial rynienek dachowych do których montuje się ten bagażnik, ze względu na rozmiar przysłałem go w samochodzie ze Stanów, 4000zl, posiadam wiele innych części do porsche 911 model G plany się zmieniły i wiele części nie będę potrzebował do mojego projektu, mam również zestaw foteli sportowych z kompletynmi panelami i tylnymi siedzeniami,
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
| Góra |
|
samlevy0515
|
Napisane: 26.02.2026, 3:51 |
|
|
|
Na bogowie, 4k za używany Rennline? Przecież nowy z przesyłką ze Stanów wyjdzie ci niewiele więcej, jak trafisz na promkę. A że przywiozłeś go w aucie to już twoje ryzyko inwestycyjne, a nie walor. W dzisiejszych czasach cena musi zachęcać, bo chętnych na dachowe graty przy rynny jest jak na lekarstwo. Bez znieczulenia, ale życzę udanej sprzedaży – może jakiś kolekcjoner z wozem na rynny się skusi. Za tę kasę to ja bym wolał dołożyć do porządnych kufrów albo nowego dyfuzora. A tak swoją drogą, to co tam jeszcze masz za części z tej 911? Panele i fotele mogą kogoś zainteresować, jak dasz normalną cenę.
|
|
| Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
|